PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

13
Juliol
2019

Actuació policial conjunta en un establiment del sud de Sabadell

S’han obert diligències per tinença de substàncies estupefaents, tolerància al consum i falsificació de document públic

Actuació policial conjunta en un establiment del sud de Sabadell

Dotacions de la Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia han fet aquesta nit una operació conjunta en un establiment del carrer de Pérez Moya, al districte 6. Els agents han identificat quatre persones per tinença de substàncies estupefaents i han obert diligències per una infracció per tolerància al consum d’aquestes substàncies i una altra per un delicte de falsificació de document públic.

Han intervingut 5 dotacions de Policia Municipal, 4 de Mossos d’Esquadra i una del Cos Nacional de Policia. L’operació s’ha fet per sorpresa i ha permès la identificació i escorcoll de l’establiment amb l'ajut de la Unitat Canina. Posteriorment s'ha realitzat l’acta d'inspecció de locals de concurrència pública.

La policia ha identificat quatre persones, majors d’edat, i ha obert diligències per tinença de cocaïna i marihuana. Així mateix, incoarà un expedient contra la propietat de l’establiment per una infracció per tolerància al consum, recollida a la Llei de regulació dels espectacles públics i activitats recreatives. També s’han obert diligències penalsper falsificació de document públic, concretament de bitllets T10 de l’ATM.

El tinent d’alcaldessa de l’àmbit de cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme, Jesús Rodríguez, ha assenyalat que

“amb aquesta operació policial atenem les queixes que ens havíem fet arribar veïns i veïnes de la zona. Però, al mateix temps, l’actuació respon a la voluntat del govern municipal de tenir tolerància zero contra els episodis d’incivisme que posen en perill la convivència als nostres barris”.

El tinent d’alcaldessa ha afegit que l’operació d’aquesta nit

“va ser tractada a la darrera reunió de coordinació amb els cossos policials. Vull agrair-los aquest treball conjunt que han realitzat, ja que és la millor manera d’aconseguir resultats per lluitar contra l’incivisme”.

Categories Districtes, Policia Municipal Tags Cos Nacional de Policia, cossos de seguretat, Districte 6, Mossos d'Esquadra, Policia Municipal