PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

06
Maig
2024

Adjudicades les obres per adequar el magatzem de la Policia Municipal

S’hi invertiran més de 283.000 euros

Adjudicades les obres per adequar el magatzem de la Policia Municipal

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació de les obres d’adequació del magatzem situat al semisoterrani de l’edifici de Can Marcet, seu de la Policia Municipal. Amb els treballs es milloren les condicions i s’optimitzarà l’ús d’aquest espai. El cost de la intervenció suma 283.050,79 euros.

L’adequació del magatzem s’emmarca en el pla de millores que s’estan implementant a la Prefectura. Un cop fets els treballs, el nou magatzem tindrà una superfície de 260,26 m2 que es distribuiran en un accés, un distribuïdor, un vestíbul independent i tres locals d’emmagatzematge. La intervenció millorarà notablement l’espai com també les condicions dels professionals que hagin de fer servir aquest magatzem.

Nova recepció

A més d’aquesta millora, també està prevista la reforma de la recepció de la Policia Municipal, a l’edifici de Can Marcet, i les zones d’atestats i de treball dels agents. El projecte preveu canviar la disposició actual amb l’objectiu d’afavorir la privacitat de la ciutadania i modernitzar les instal·lacions. Els treballs s’han pressupostat en 363.568 euros.

En aquest cas es durà a terme l’enderroc complet de les divisions i fals sostre existents i la reconfiguració de tots els espais. Amb els treballs es crearan espais d’atenció diferenciats per atendre la ciutadania. Així, hi haurà àrees d’atestats i de treball exclusiu dels agents.

Categories Ajuntament, Policia Municipal Tags Can Marcet, Junta de Govern Local, Policia Municipal