PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

23
Desembre
2019

Can Deu comptarà amb noves càmeres de seguretat a l’espai públic

L’objectiu és garantir la seguretat a la zona i tenir una major agilitat a l’hora d’intervenir

Can Deu comptarà amb noves càmeres de seguretat a l’espai públic

Les feines per instal·lar càmeres de seguretat a la zona de Can Deu han començat avui i, previsiblement, finalitzaran aquest divendres. Aquests dies s’instal·laran un total de 4 càmeres de seguretat: dues al carrer del Portal de la Floresta, una a la plaça dels Castanyers i una més al carrer del Bosc, a la zona on hi ha l’aparcament obert.

Aquests dispositius es col·loquen amb l’objectiu de garantir la seguretat a la zona i tenir una major agilitat a l’hora d’intervenir. Les imatges de les càmeres es veuran a la central de comunicacions de Policia Municipal, al recinte de Cal Marcet. Des d’allà es podran detectar totes les incidències en temps real, enviar la informació a les unitats, que actuaran d’una manera més àgil.

La mesura respon a la voluntat del govern municipal d’augmentar la capacitat de transmissió de dades d’imatge, incrementant el nombre de càmeres de videovigilància al carrer i millorant la capacitat de detecció d’incidents en temps real a través de les càmeres. Es busca augmentar així la seguretat a la ciutat.

En paraules de l’alcaldessa, Marta Farrés,

la innovació en matèria de seguretat és una de les prioritats de la Policia Municipal. Els ciutadans no només han d’estar segurs, sinó que, a més, ho han de sentir. Perquè tan important com les dades és que la ciutadania tingui la impressió que viu en una ciutat segura, que pot caminar amb tranquil·litat pels carrers de Sabadell. Hi ha alguns entorns on ara no hi ha aquesta sensació de seguretat i volem de donar-hi resposta.

 Can Deu és el primer escenari de Sabadell en què s’actua amb càmeres de seguretat de tecnologia 5G, donant resposta així a una demanda de més seguretat per part del veïnat. Les imatges es captaran de dia i de nit, per garantir una major seguretat a la zona i alhora el descans del veïnat.

Categories Policia Municipal Tags Càmeres, Can Deu, districte 3