PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

11
Juny
2018

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell

En relació amb la informació sobre la denúncia interposada pel representant del sindicat de la policia SPPM-CAT, contra l’intendent major de la Policia Municipal per un delicte contra els drets dels treballadors i les treballadores, el Govern fa públic el comunicat següent:

  • Es tracta d’una denúncia que es fa per una suposada restricció a la llibertat sindical del treballador alliberat d’aquesta secció sindical.
  • L’Ajuntament protegeix i garanteix el dret a la llibertat sindical de totes les persones representants de les treballadores i els treballadors com un dret fonamental.
  • Que es tracta d’un conflicte que neix per l’aplicació dels corresponents nivells de seguretat i control d’accés a bases de dades d’especial protecció, en aplicació de les lleis i normes de protecció de dades personals.
  • Que el Govern vol expressar públicament el suport i la màxima confiança en la tasca i la funció que exerceix l’intendent major de la Policia Municipal de Sabadell, des de l’1 de maig de 2016, que en tot moment vetlla per una correcta organització del servei.
  • El Govern municipal lamenta la judicialització dels conflictes existents per part d’aquest sindicat, en lloc de fer servir els espais de diàleg i negociació existents a la institució.

Categories Ajuntament, Govern, Policia Municipal Tags ajuntament, govern, Policia Municipal