PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

26
Novembre
2019

Els nous comandaments de la Policia Municipal prenen possessió del càrrec

Es tracta de 5 caporals i 2 sotsinspectors

Els nous comandaments de la Policia Municipal prenen possessió del càrrec

Set nous comandaments de la Policia Municipal de Sabadell han pres possessió avui, en un acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament. Es tracta de 5 caporals i 2 sotsinspectors, que han superat les corresponents oposicions i cursos.

En el marc del pla de creixement de la Policia Municipal, està previst l’augment de l’estructura de comandaments, a partir de la promoció interna dels i les agents, amb la qual cosa podran aportar la seva experiència i coneixement del cos municipal.
L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa, Marta Farrés, i el tinent d’alcaldessa i regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez. L’alcaldessa ha felicitat els nous comandaments i ha assenyalat que “és un orgull poder comptar amb els millors professionals per a la policia de la ciutat. Això ens garanteix l’excel·lència per tenir el millor cos policial. Gràcies per creure en la nostra ciutat”. Així mateix ha recordat que “tenim un repte per endavant: la nova comissaria perquè hem de treballar per disposar d’uns millors espais dels que actualment teniu”.