PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

13
Febrer
2023

Experts en falsedat documental i tràfic il·lícit de vehicles es reuneixen a Sabadell

Amb motiu del primer congrés benèfic que tindrà lloc els dies 16 i 17 de febrer amb representants de cossos i forces de seguretat de tot l’estat

Experts en falsedat documental i tràfic il·lícit de vehicles es reuneixen a Sabadell

Sabadell acull el 1er congrés sobre falsedat documental i tràfic il·lícit de vehicles, organitzat per Policia Municipal de Sabadell i diferents cossos de seguretat. Les jornades comptaran amb l’assistència d’experts en aquest tipus de delictes procedents de tot l’Estat.

Les jornades les han organitzat en memòria del desaparegut agent de policia de Castelló José Manuel Montes. L’objectiu del congrés és recaptar fons per Aspanion, Asociación de Padres de Niños con Cáncer, una entitat d’origen valencià que treballa per millorar la qualitat de vida de nens i adolescents amb càncer i les seves famílies.

El congrés es desenvoluparà al centre cívic de can Rull. Entre els temes que s’abordaran durant les jornades, figura l’intercanvi d’informació sobre vehicles a Europa, la fabricació d’habitacles amb finalitats il·lícites, la importació de vehicles o els permisos de conduir vàlids a l’estat espanyol.

La inscripció a les jornades té un cost associat de 50 euros, import que es donarà íntegrament a l’associació Aspanion per ajudar a la investigació del càncer infantil. De fet, en aquests moments les 207 places disponibles ja estan ocupades amb persones procedents d’arreu de l’estat i s’ha aconseguit recaptar més de 9.300 euros.

Més informació sobre el congrés

 

Categories Policia Municipal Tags Cossos de seguretat, I Congrés Falsedat Documental