PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

02
Maig
2016

Joan Antoni Quesada, nou intendent major de la Policia Municipal

El nou màxim responsable tècnic de la policia local ha estat presentat a la plantilla

 

Joan Antoni Quesada i Sánchez, nou intendent major de la Policia Municipal de Sabadell, ha estat presentat aquest migdia de manera oficial entre la plantilla de la Policia Municipal, aprofitant el canvi torn dels agents de matí i tarda –i ho farà també en el de la nit.

La plaça d’Intendent Major de la Policia Municipal, que estava prevista a la relació de llocs de treball aprovada inicialment en el pressupost municipal del 2016 del passat 18 de març, permetrà disposar d’una direcció estable a la policia local i ve a reforçar l’aposta del Govern de consolidar el model de policia de proximitat.

Quesada (1959), que ja ocupa aquest càrrec des de l’1 de maig, té una trajectòria professional de més de 30 anys d’experiència en el cos de la policia local, on ha treballat en diferents ciutats i amb diverses responsabilitats. Des de 2001 fins ara, ocupava el càrrec d’Intendent en cap a la Policia Municipal de Terrassa i, amb anterioritat, també havia estat Intendent de la Policia Local d’El Prat de Llobregat i Inspector de la Policia Municipal de Salt, entre d’altres càrrecs.

És Diplomat en Criminologia per la Universitat de Barcelona (UB), Llicenciat en Geografia i Història, secció Geografia Humana, per la UB i, entre d’altres, ha cursat el Màster en Gestió Pública, (ESADE, UPF i UAB) per l’IDEC, el Postgrau en Gestió de la Qualitat per l’UPC i el Màster en Polítiques Públiques Socials, UPF.

Categories Policia Municipal Tags Joan Antoni Quesada