PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

22
abril
2020

L’Ajuntament recorda que, amb motiu de la situació d’emergència sanitària, demà està prohibida la venda de roses al carrer

Només se n’autoritza la venda en línia o per telèfon amb lliurament a domicili

L’Ajuntament recorda que, amb motiu de la situació d’emergència sanitària, demà està prohibida la venda de roses al carrer

L’Ajuntament recorda que, arran de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus arreu, demà dijous, dia de Sant Jordi, no es podrà dur a terme la tradicional venda de roses ni altres plantes al carrer. Tampoc als establiments comercials que estiguin oberts. En aquest sentit, només està permesa la venda en línia (o per telèfon) i sempre que el producte sigui lliurat a domicili.

Amb la mesura de prevenció queda, doncs, prohibida la venda a floristeries o la que es portava a terme al carrer per part d’entitats o altres col·lectius. Si un establiment ha adquirit roses, només les podrà lliurar a mode de regal o obsequi, però en cap cas comercialitzar-les.

La Policia Municipal inclourà la vigilància d’aquest aspecte dins el dispositiu amb  el qual diàriament vetlla pel compliment de l’Estat d’Alarma. Així mateix, per tal de reforçar la informació als propis comerços i al conjunt de la ciutadania, es distribuirà un flyer a les botigues i establiments recordant la prohibició de venda.

D’altra banda, des del diumenge 15 de març i fins ahir dimarts, la Policia Municipal ha interposat 1.452 denúncies per no respectar les restriccions de l’Estat d’Alarma. Des de l’Ajuntament es recorda la necessitat que tothom respecti les mesures decretades i fa una crida perquè la ciutadania resti a casa seva.

El govern municipal apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixi a superar col·lectivament l’actual situació.

Categories Ajuntament, Consum, Policia Municipal Tags comerç, coronavirus, Covid-19, venda ambulant