PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

01
Juny
2020

L’alcaldessa trasllada als membres de la Policia Municipal el reconeixement a la feina com a servei essencial davant la Covid-19

L’alcaldessa trasllada als membres de la Policia Municipal el reconeixement a la feina com a servei essencial davant la Covid-19

Ahir, 31 de maig, va ser el Dia de la Policia Municipal de Sabadell, ja que el 1848 es va constituir aquest cos, ara fa 172 anys. Tradicionalment cada any se celebra, al voltant d’aquesta data un acte de reconeixement, en què l’Ajuntament lliura una medalla a tots els agents que han fet actuacions singulars al llarg de l’any. Enguany, però, l’acte s’ha suspès a causa del dol per la pandèmia generada per la Covid-19 i per la situació excepcional.

En aquest context, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha agraït personalment la feina a representants de la Policia Municipal i ha afirmat que

no hem volgut perdre l’oportunitat de fer avui un reconeixement, encara que sigui íntim, amb els agents de la Policia Municipal, perquè els últims mesos heu demostrat un cop més la voluntat de servei que tenen i l’enorme compromís amb la ciutat. Si aquest any poguéssim repartir medalles, n’hauríem de fer arribar a tots els membres de la Policia per l’excel·lent feina que heu fet.

A més, precisament avui Farrés també ha fet arribar una carta als agents de la Policia Municipal, en què els ha traslladat el seu suport personal, i el de tot l’Ajuntament, com també el reconeixement per la tasca, la dedicació i la vocació de servei que han demostrat dia rere dia, els darrers dos mesos i mig, com a servei essencial que són.

A l’escrit, l’alcaldessa hi afirma que la Covid-19 està tenint efectes devastadors i que ha trasbalsat tots els àmbits de la vida ciutadana, per la qual cosa, per combatre l’epidèmia, ha calgut la implicació de tothom. Així, la professionalitat i l’esforç dels membres de la Policia Municipal a peu de carrer, des la Prefectura o en qualsevol àmbit de gestió o d’atenció a la ciutadania, han estat i continuen sent imprescindibles per fer front a la pandèmia.

Per aquest motiu ha agraït la implicació de la ciutadania i de tots els professionals de la ciutat, perquè amb la seva dedicació s’ha aconseguit frenar i doblegar la corba de contagis i ara ja es pot començar a recuperar, a poc a poc, el dia a dia.

Categories Policia Municipal Tags Policia Local, Policia Municipal