PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

17
Juny
2022

La Policia Municipal celebra l’acte institucional, amb l’atorgament de distincions i felicitacions a agents i entitats

L’acte també reconeix conductes de particulars i altres cossos de seguretat i institucions que han contribuït a millorar la seguretat i la convivència

La Policia Municipal celebra l’acte institucional, amb l’atorgament de distincions i felicitacions a agents i entitats

La Policia Municipal de Sabadell celebra aquest divendres, 17 de juny, el seu acte institucional, una trobada on es fa el lliurament de medalles i distincions a agents i entitats ciutadanes. L’objectiu d’aquest acte és reconèixer els mereixements especials, les qualitats i circumstàncies dels i les agents de la Policia Municipal que hagin contribuït o que contribueixin a enaltir i a projectar el nom i el prestigi d’aquest cos i de la seva ciutat i aquelles accions que hagin tingut o tinguin repercussions beneficioses per a la ciutadania de Sabadell.

L’acte institucional tindrà lloc a Fira Sabadell (pl. Sardana, 7), el divendres 17 de juny a partir de les 17h de la tarda. Hi assistiran l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, el tinent d’alcaldessa de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, i l’intendent Major, Joan Antoni Quesada, a més d’altres membres del consistori i convidats i convidades.

Durant el transcurs de l’acte es farà lliurament de felicitacions, distincions i les medalles a agents i personal treballador de Policia Municipal, així com a professionals de diferents cossos de seguretat i assistència, per haver col·laborat amb la Policia Municipal: agents del cos de Mossos d’Esquadra, a l’inspector en cap de la Policia Nacional, a la fiscal cap de l’Àrea de Sabadell i a sis persones de l’equip de neteja.

En aquesta ocasió, també hi haurà reconeixements especials a empreses que durant la pandèmia van col·laborar de manera desinteressada amb els cossos de seguretat i a persones que van ajudar terceres persones en moments en què era necessària la intervenció policial.

També es donaran felicitacions a dos institucions per la seva col·laboració amb el cos: l’Institut Miquel Crusafont i l’Institut Les Termes.

Amb aquest acte, a més de reconèixer les actuacions que van més enllà de les obligacions pròpies del cos i donen mostra de la dedicació tant a nivell professional com personal d’agents i altres treballadors, també es vol fomentar entre la ciutadania les conductes respectuoses, cíviques i col·laboratives.