PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

16
Juny
2023

La Policia municipal de Sabadell celebra l’acte institucional de cloenda del seu 175è aniversari

Durant l’acte de cloenda es lliuren distincions i diplomes a agents, entitats, persones particulars i altres cossos de seguretat

La Policia municipal de Sabadell celebra l’acte institucional de cloenda del seu 175è aniversari

Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte institucional de commemoració del 175è aniversari de la Policia Municipal de Sabadell. Al llarg de tota la setmana s'han realitzat diversos actes de celebració i l’acte institucional posa el punt final a l’efemèride.

Fira Sabadell és l’escenari on s'ha fet el lliurament de diplomes i distincions a entitats, associacions, persones, agents i altres cossos de seguretat. Entre les categories que es reconeixen hi ha distincions a la dedicació professional, als 30 anys de servei, a la trajectòria exemplar, a les actuacions meritòries, a entitats col·laboradores i a ciutadans i ciutadanes que han tingut actuacions exemplars. A tall d’exemple, hi ha el cas d’un ciutadà que va evitar un atracament en una sucursal bancària o el d’una persona que va trobar una cartera amb 3.000 euros i la va portar a la Policia per buscar el seu propietari.

L’alcaldessa en funcions, Marta Farrés, ha assistit a l’acte, acompanyada de la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Cohesió territorial, Desenvolupament urbà, Seguretat i Civisme en funcions, Mar Molina, i de l’intendent major de Policia Municipal, Joan Antoni Quesada.

L’efemèride del 175è aniversari s'ha celebrat al llarg de la setmana i ha constat de jornades esportives, exposició de vehicles i exhibicions, jornades formatives, un congrés i l’acte institucional de celebració.

La Policia Municipal de Sabadell afronta reptes constants que òbviament són molt canviants a mida que la societat evoluciona. La implementació d’avenços tecnològics, el canvi en la mentalitat pel que fa a la percepció de la seguretat ciutadana i el civisme, l’adaptació necessària i la orientació en l’atenció a la víctima són alguns dels darrers reptes i competències que ha d’assolir la Policia municipal. En aquest sentit, el congrés i les jornades formatives que s'han realitzat a Fira Sabadell han estat l’escenari ideal per compartir experiències, conèixer els diferents recursos que apliquen els cossos de seguretat de l’estat, i fins i tot a l’estranger, i per abordar eines i tècniques per fer front a un escenari de canvi constant.

Categories Ajuntament, Policia Municipal Tags 175è aniversari Policia Municipal, Fira Sabadell, seguretat