PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

16
Maig
2024

La Policia Municipal posa en marxa una campanya de control dels patinets

L’acció vol vetllar pel compliment de la normativa i el bon ús dels Vehicles de Mobilitat Personal

La Policia Municipal posa en marxa una campanya de control dels patinets

La Policia Municipal posarà en marxa el proper dilluns una campanya de control de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) que estarà activa durant tota la setmana, fins al dia 26 de maig. L’objectiu és vetllar pel compliment de la normativa i pel bon ús d’aquest tipus de vehicles, com ara patinets i bicicletes.

Aquesta és una campanya coordinada amb el Servei Català de Trànsit. Els agents de Policia Municipal tindran en compte diferents aspectes durant els controls, com les condicions de circulació o si s’han consumit alcohol o drogues, entre altres qüestions.

Els VMP estan catalogats com a vehicles i, per tant, no poden circular per voreres i zones de vianants a excepció dels monopatins, patinets i aparells similars que rodin al pas de les persones.

També es considera infracció utilitzar dispositius de telefonia mòbil o circular de nit o amb poca visibilitat sense llum al vehicle ni roba o elements reflectants.

Els conductors de VMP estan obligats a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues i si donen positiu s’imposa la corresponent denúncia.

Categories Mobilitat, Policia Municipal Tags campanya control patinets, Policia Municipal, Servei Català de Trànsit, Vehicles de Mobilitat Personal