PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

14
Març
2024

La Policia Municipal s’adhereix a la campanya Escuts Solidaris contra el càncer infantil

Els fons es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu

La Policia Municipal s’adhereix a la campanya Escuts Solidaris contra el càncer infantil

“Pels Valents” és el lema de la campanya Escuts Solidaris, a la qual s’ha adherit la Policia Municipal de Sabadell amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Les persones que hi vulguin col·laborar poden fer un donatiu i obtenir un escut del cos, dissenyat per a l’ocasió amb la insígnia de la policia sabadellenca i el lema “Pels Valents” superposat. Els escuts es poden adquirir a la Prefectura (carrer de Pau Claris, 100) per un donatiu de 5 euros. Tots els fons es donaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

En la campanya Escuts Solidaris participen uns 170 cossos de policia local de diferents municipis de l’Estat, a més d’altres cossos professionals. Fins ara, la iniciativa ha recaptat més de 800.000 euros, que s’han destinat a la investigació del càncer infantil, una malaltia que requereix una recerca específica perquè és diferent de la que pateixen els adults.

La campanya, que s’ha posat en marxa aquesta setmana, tindrà continuïtat al llarg de tot l’any i els escuts s’aniran reposant en funció de la demanda. Un dels impulsors de la iniciativa, el sotsinspector de la Policia de Caldes de Malavella, ha lliurat aquesta setmana els escuts als responsables de la campanya a Sabadell.

Categories Policia Municipal Tags càncer infantil, Hospital Sant Joan de Déu, Solidaritat