PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

11
Març
2024

La recepció de la Policia Municipal es reformarà per afavorir la privacitat de la ciutadania

La Junta de Govern ha aprovat inicialment el projecte per valor de 363.568 euros

La recepció de la Policia Municipal es reformarà per afavorir la privacitat de la ciutadania

La recepció de la Prefectura de la Policia Municipal canviarà la seva disposició actual amb l’objectiu d’afavorir la privacitat de la ciutadania i modernitzar les instal·lacions. La Junta de Govern Local ha aprovat avui, de manera inicial, el projecte d’obres, pressupostat en 363.568 euros.

Les obres afectaran la planta baixa de l’edifici de Can Marcet. En concret, es modificarà la distribució actual de les antigues oficines situades a la recepció. El projecte preveu l’enderroc complet de les divisions i fals sostre existents i la reconfiguració de tots els espais.

Amb els treballs es crearan espais d’atenció diferenciats per atendre la ciutadania. Així, hi haurà àrees d’atestats i de treball exclusiu dels agents.

La reforma de la Prefectura forma part d’un projecte més ampli que preveu també l’adequació del magatzem situat al semisoterrani de Can Marcet. Les obres se sumen a la posada en funcionament, fa més d’un any, del nou Centre de Comandament, que permet detectar i gestionar de manera més ràpida i eficient les diferents incidències que es produeixen a la ciutat.

L’increment de recursos a Policia es reflectirà també amb el creixement de la plantilla, que assolirà els propers anys el seu màxim històric d’efectius.

Categories Districtes, Policia Municipal Tags Junta de Govern Local, obres