PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

15
Març
2018

Protecció Civil de la Generalitat i FGC realitzaran un simulacre d’incendi a l’estació de la Creu Alta

L’exercici tindrà lloc la matinada del 15 al 16 de març

Protecció Civil de la Generalitat i FGC realitzaran un   simulacre d’incendi a l’estació de la Creu Alta

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell efectuaran un simulacre d’emergència a la línia S2 Barcelona-Vallès. L’exercici, que tindrà lloc a la 1 de la matinada del 15 al 16 de març, consistirà en la simulació d’un incendi en un dels vagons d’un tren, el qual quedarà aturat entre les estacions de Creu Alta i Sabadell Nord.

Amb quest simulacre, es pretén posar a prova el funcionament de l’activació del Pla d’Autoprotecció (PAU) dels FGC i el Pla Bàsic d’Emergències Municipals (PBEM) de l’Ajuntament de Sabadell, a més de comprovar els diferents sistemes de seguretat i la coordinació entre els diferents grups actuants durant el sinistre.

En l’exercici participaran unes 200 persones entre els efectius implicats com FGC, Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Municipal, Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i altres grups logístics, a més dels figurants que representaran els passatgers del trens, persones usuàries de l’estació i observadors.

Els efectius de Policia Municipal intervindran en l’àmbit de la seguretat pública i del control del trànsit.

Es tracta d’una activitat fonamental per a la comprovació dels diferents plans d’emergència i de protecció civil i, és en aquest sentit, que des de l’Ajuntament de Sabadell es vol demanar comprensió per les molèsties, com ara soroll o talls de trànsit que es pugui generar i per aquest motiu s’informarà també amb antelació als veïns i les veïnes de l’entorn immediat.