PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

06
Octubre
2023

Sabadell és la segona de les grans ciutats de la Regió Metropolitana de Barcelona on s’ha registrat un major descens de la criminalitat

Els robatoris amb violència i intimidació es redueixen més del 26 per cent a Sabadell entre el gener i el juny

Sabadell és la segona de les grans ciutats de la Regió Metropolitana de Barcelona on s’ha registrat un major descens de la criminalitat

Entre els mesos de gener i juny d’enguany, els delictes a la ciutat han disminuït. La comparativa amb l’any 2022 posa de manifest una important davallada dels robatoris amb violència i intimidació (-26,6%). De fet, Sabadell és la segona de les grans ciutats de la Regió Metropolitana de Barcelona on s’ha registrat un major descens de la criminalitat.

Les dades pertanyen al registre de delictes i delinqüència a l’Estat durant el primer semestre de 2023 que recull el Ministeri d’Interior, amb la recopilació de dades dels diferents cossos policials. En concret, a Sabadell la dada que més baixa és la de robatoris amb violència i intimidació, però també ho fa l’índex de criminalitat convencional (-6%) respecte a l’any 2022.

Destaca, també, la reducció de delictes de tràfic de drogues (-31,6%) i els delictes per sostracció de vehicles (-16,5%).

El llistat recull altres caigudes, com la dels delictes de furts (-14,3%) i les sostraccions de vehicles (-11,3%). Finalment, les dades també es refereixen a la cibercriminalitat (infraccions penals comeses en/o per mitjans cibernètics) i apunten una reducció del 3,7%.

Categories Policia Municipal