PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps de treball
Formació
Assesoria

Què és Joves i Cooperació?

Joves i Cooperació, és un portal web que recull tots els projectes de sensibilització i de cooperació internacional on els i les joves hi tenen un paper destacat. Hi trobareu tots els projectes i programes que s'impulsen des de diferents centres educatius de secundària de la ciutat i des d'entitats membres del Consell de Solidaritat i Cooperació, així com tots aquells projectes impulsats pels àmbits de Joventut i de Cooperació de la Regidoria de Drets Civils i Gènere de l'Ajuntament de Sabadell.

DESTAQUEM

Camps de Solidaritat 2020

Camps de Solidaritat 2020


Tens entre 18 i 30 anys, estas empadronat/da a Sabadell, tens experiència en l'àmbit de les arts i/o lleure? Vols conèixer de primera mà el poble sahrauí, la seva cultura i la seva lluita?

Arran de l’Estat d’Alarma decretat com a reacció a la crisi sanitària provocada pel Covid-19,s´ha ampliat el termini per inscriure’s als Camps de solidaritat de l’Agermanament de l’Ajuntament de Sabadell amb el poble sahrauí fins al diumenge 17 de maig.
Actes 44è Aniversari de la RASD

Actes 44è Aniversari de la RASD


27 de febrer de 2020

Un any més, tornem a celebrar l'aniversari de la proclamació de la RASD

Es van realitzar diferents accions, com la projecció d'un vídeo recopilatori dels 30 anys de l'agermanament de la ciutat amb el poble sahrauí a la façana de l'Ajuntament!

Plaça Doctor Robert