PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps de treball
Joves en Acció
Assesoria

Què és Joves i Cooperació?

Joves i Cooperació, és un portal web que recull tots els projectes de sensibilització i de cooperació internacional on els i les joves hi tenen un paper destacat. Hi trobareu tots els projectes i programes que s'impulsen des de diferents centres educatius de secundària de la ciutat i des d'entitats membres del Consell de Solidaritat i Cooperació, així com tots aquells projectes impulsats per les seccions de Joventut i de Cooperació de l'Àrea de Feminismes, Benestar Animal i Participació de l'Ajuntament de Sabadell.

DESTAQUEM

Camps de Solidaritat 2021


Tens entre 18 i 30 anys, estas empadronat/da a Sabadell, tens experiència en l'àmbit de les arts i/o lleure? Vols conèixer de primera mà el poble sahrauí, la seva cultura i la seva lluita?

Forma part d'aquesta iniciativa internacional i juvenil anual, finançada per l'Ajuntament de Sabadell Estada del 19 al 29 d'octubre de 2021.

Convocatòria oberta fins el 30 d'abril
45è aniversari de la RASD

45è aniversari de la RASD


Els autobusos de Sabadell difondran l'Agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí amb motiu del 45è aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica