PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

JOVES

 

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps de treball
Joves en Acció
Assesoria

Camps de treball

CAMPS DE TREBALL

 

Camps de treball internacionals

Els camps de treball internacionals són estades d’estiu en què es combinen les activitats lúdiques i de lleure tot col·laborant en un projecte; realitzant tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura, intervencions en el patrimoni, festivals o tasques de tipus arqueològic (entre d’altres).

Aquests camps de treball es realitzen en el país que s’indica en cada cas i estan organitzats per entitats i associacions del país on es fa el camp de treball.

Les persones participants en aquests camps de treball són joves procedents de tot el món en virtut d’uns acords d’intercanvi de places amb organitzacions internacionals que realitzen camps de treball.

 

Entitats que organitzen camps de treball internacionals

Aquí tens algunes de les entitats que organitzen camps de treball i altres estades internacionals des de Catalunya.

 • Camps de Solidaritat de Taller d'Art, Cultura i Creació 

Els projectes de Camps de Solidaritat de l'associació sabadellenca té per objectiu formar els joves sobre els procesos de pau, la construcció d'igulatats i la justicia social, des d'una mirada crítica i respectuosa amb els drets humans i la identitat cultural. 

 • Coordinadora de Camps de Treball de Catalunya (COCAT)

La COCAT treballa en xarxa amb entitats catalanes i d'arreu del món per tal de construir un projecte integral de voluntariat, que, partint dels camps de treball i el voluntariat de llarga durada, inclogui un treball per a la inclusió mitjançant el voluntariat, l'educació per a la sostenibilitat, la igualtat i la solidaritat internacional, i l'educació en valors i per la participació social.

 • Servei Civil Internacional

Organització internacional que promou la cultura de pau i defensa la justícia social a través de camps de treball entesos com a eina de desenvolupament personal, transformació social i construcció de pau en un entorn intercultural. Hi ha gairebé 1.000 camps disponibles arreu el món, de temes molt diferents (medi ambient, cultura, inclusió social, educació...) i en diferents dates.

• Camps de Solidaritat de Setem

El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té per objectiu formar els joves sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l’activisme a Catalunya a favor de models socioeconòmics més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud. El programa t'ofereix la possibilitat de formar-te, conviure i col•laborar amb organitzacions d'Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica en àmbits com l'educació, el comerç just, l'emigració o els Drets Humans.

• Cercador de Camps de Treball i Voluntariat

Les ONG us proposen opcions de turisme responsable, rutes solidàries i plans de voluntariat internacional. A través d'aquest cercador de Canal Solidari-OneWorld podràs trobar l'oferta de camps de treball d'unes quantes entitats. Pots cercar bé per l'àrea geogràfica que t'interessa, bé pel país.