PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

 

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps de treball
Joves en Acció
Assesoria

Joves en Acció 2021

2021Jovesenaccio dipticL'edició Joves en Acció 2021, "Cooperació de proximitat" té per objectiu apropar i donar a conèixer la cooperació internacional als i les joves de Sabadell i poder-los vincular a les entitats de cooperació locals. Per tal d'assolir l'objectiu diferenciarem dues fases de treball:

  • Fase 1: Realització d'una prospecció per conèixer les entitats sabadellenques que treballen en projectes de cooperació i en pro de la defensa dels Drets Humans, per tal de detectar les seves necessitats.
  • Fase 2: Donar a conèixer als i les joves les entitats locals de cooperació, els projectes que desenvolupen i les necessitats que manifesten per tal que s'hi puguin vincular de manera activa i participativa.

PARTICIPANTS
L'edició 2021 comptarà amb la particiapció de:

  • Les entitats Sonrisas de Bombay, Fundació SID Moskita, Lliga dels Drets del Pobles, Agermanament sense Fronteres i Taller d'Art Cultura i Creació
  • Els instituts Escola Industrial, Sabadell, Vallès, Narcisa Freixas, Jonqueres, Ribot i Serra i Ca N'Oriach i els centres formatius Núria Vilella i Jaume Viladoms

DESCARREGA´T EL DÍPTIC DE "JOVES EN ACCIÓ 2021"

Etiquetes: joves