PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Febrer
2016

Més de 60 infants participaran aquest dissabte a la Final del V Campionat de Scrabble Escolar en català de Sabadell

La competició es desenvolupa en el marc d’una activitat inclosa al Ciutat i Escola

 

L’Escola Nostra Llar (carrer de Calderón, 143) acollirà aquest dissabte, 27 de febrer, la Final del V Campionat de Scrabble Escolar en català de Sabadell. A l’esdeveniment prendran part més de 60 alumnes de 5è i 6è de primària de diferents centres educatius de la ciutat. El Campionat es desenvolupa en el marc d’una activitat impulsada per Scrabble Escolar, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i Mattel, i que s’inclou dins el programa municipal Ciutat i Escola.

Categories: Educació

24
Febrer
2016

Activitats formatives sobre xarxes socials, models de negoci, finançament i creació d’empreses

Activitats formatives sobre xarxes socials, models de negoci, finançament i creació d’empreses

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, ha dissenyat una oferta de quatre activitats formatives, entre el febrer i l’abril, adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses, amb l’objectiu d’ampliar coneixement sobre xarxes socials, models de negoci, fiscalitat i creació de negocis.

 

Categories: Ajuntament, Empresa, Economia i treball

24
Febrer
2016

L’Ajuntament de Sabadell presenta millores per al curs vinent a l’Escola Virolet i l’Institut Arraona

S’ampliaran els mòduls existents als dos centres i els alumnes podran fer educació física a les instal·lacions del Club Natació Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell presenta millores per al curs vinent a l’Escola Virolet i l’Institut Arraona

 

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga, s’ha reunit aquest dimarts amb representants de la comunitat educativa de Can Llong. Durant la trobada, a la qual va assistir també el regidor delegat del Districte 4, Miquel Soler, Berlanga ha traslladat a les associacions de mares i pares i als equips directius i docents el següent:

-

Categories: Cultura i esport, Educació

23
Febrer
2016

L’OMIC vehicularà les reclamacions pels talls indiscriminats d’electricitat al barri de Torre-romeu

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) canalitzarà les reclamacions contra les empreses distribuïdores i comercialitzadores del subministrament de llum al barri de Torre-romeu, en concret la zona baixa del barri, que des de fa mesos pateix talls i microtalls de llum sense causa de força major i sense avís previ.

 

Categories: Energia, Sostenibilitat

23
Febrer
2016

El Govern impulsa un pla per afavorir la mobilitat segura a l’entorn de les escoles

El pla s’inicia amb un estudi que analitzarà la situació a cadascun dels centres educatius de la ciutat

El Govern impulsa un pla per afavorir la mobilitat segura a l’entorn de les escoles

 

Amb la voluntat de vetllar per una mobilitat segura a l’entorn de les escoles, el Govern de Sabadell ha impulsat un nou pla que ha donat ja el tret de sortida amb l’inici d’un estudi per analitzar la situació a cadascun dels centres educatius de la ciutat. L’estudi, que porten a terme de manera transversal les regidories d’Educació i d’Espai Públic i la Policia Municipal, es desenvoluparà al llarg de tot aquest any. Un cop es tinguin els resultats, s’analitzaran els punts de conflicte que es detectin i les possibilitats de cercar solucions i millores.

 

Categories: Espai públic , Educació

<<  489 490 491 492 493 [494495 496 497 498  >>