PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Gener
2016

Prop de 650 alumnes participaran aquest curs en el taller Fem eines, fem foc, del Ciutat i Escola

Prop de 650 alumnes participaran aquest curs en el taller Fem eines, fem foc, del Ciutat i Escola

El taller Fem eines, fem foc, inclòs dins l’oferta del programa municipal Ciutat i Escola, compta el curs 2015-2016 amb prop de 650 alumnes inscrits, cosa que confirma una vegada més l’èxit de convocatòria de la proposta. Organitzat pel Museu d’Història de Sabadell, el taller s’emmarca dins l’activitat Viure a la Prehistòria, que permet donar a conèixer, per mitjà de diversos tallers, diferents aspectes clau de la vida en aquest període de la història de la humanitat. Les inscripcions per a Fem eines, fem foc continuen obertes.

Categories: Activitats culturals, Museus i arxiu

18
Gener
2016

El calendari institucional per l’any 2016 posa en valor l’aportació femenina en la construcció de la vida col·lectiva

El calendari institucional per l’any 2016 posa en valor l’aportació femenina en la construcció de la vida col·lectiva

Sota el títol Sabadell i les dones, un passeig per la història, el calendari institucional pel 2016 recull dotze imatges de carrers de Sabadell amb nom de dona. D’aquesta manera, es vol reconèixer la participació de les dones en la història i posar en valor la seva aportació en la vida col·lectiva. Així mateix, es vol donar a conèixer el nomenclàtor de Sabadell i la feina feta per posar noms de dona a carrers de la ciutat.

 

 

Categories: Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere

15
Gener
2016

Els negocis allotjats als espais empresarials municipals preveuen facturar 10,3 milions d’euros durant 2016

En el cas del Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta obert en la seva totalitat des de passat setembre registra una ocupació de més del 50%

promocio15

Els negocis allotjats als dos centres d’allotjament empresarial que l’Ajuntament de Sabadell posa a disposició dels emprenedors i les empreses preveuen facturar en el seu conjunt 10,3 milions d’euros durant el 2016. L’ocupació a més d’ambdós espais està aconseguint bons registres, amb un 70% pel que fa al Centre de Promoció Empresarial i un 50% al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

 

Categories: Empresa, Economia i treball

15
Gener
2016

Tècnics municipals visiten Manchester per conèixer propostes urbanes innovadores

Sabadell participa en el projecte Triangulum, inclòs dins el programa d’innovació l’Horitzó 2020 de la UE

 

Una delegació de tècnics municipals, encapçalada per la cap del Programa de Planificació Estratègica i Territorial, visitarà aquest mes Manchester petriang15r conèixer de primera mà les propostes innovadores que estan aplicant en desenvolupament urbanístic. És previst que contactin amb la direcció de planejament del consistori i que puguin compartir estratègies sobre solucions urbanístiques. L’objectiu és analitzar quins pràctiques innovadores són adaptables i replicables a Sabadell.

 

Categories: Sostenibilitat, Urbanisme i Habitatge

15
Gener
2016

La pista de patinatge ecològica consolida un públic familiar

La pista de patinatge ecològica ha registrat una afluència de prop de 10.000 persones des del 4 de desembre de 2015 fins al 10 de gener de 2016, període en què ha estat pista15en funcionament al passeig de la Plaça Major, formant part de les accions socioculturals i comercials de la Campanya de Nadal.

 

Categories: Comerç, Cultura i esport, Nadal

<<  489 490 491 492 493 [494495 496 497 498  >>