PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Març
2019

El Fòrum d’Emprenedoria Cafè Aventura donarà suport amb 5.000 euros als millors projectes presentats

El termini d’inscripcions està obert fins al 14 maig

El Fòrum d’Emprenedoria Cafè Aventura donarà suport amb 5.000 euros als millors projectes presentats

Amb el títol “Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per setena vegada consecutiva a Sabadell aquest esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. L’organitza l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

El Cafè d’Aventura tindrà lloc el proper 27 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119). Està obert a companyies a punt de néixer o ja constituïdes i està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites es seleccionaran els 10 projectes o empreses perquè puguin presentar-se davant el públic assistent el propi dia de l’acte i alhora poder fer contactes rendibles per al futur.

El certament atorga premis en dues categories: a la Millor empresa, adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud; i al Millor projecte empresarial, per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

La categoria Millor Empresa concedeix un premi de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per treballar a un despatx en el Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta en la modalitat de coworking, amb més de 10 hores d’assessorament individual a càrrec d’experts. La segona empresa classificada en aquesta categoria rebrà un premi de 1.000 euros i igualment assessorament individual a càrrec d’especialistes.

Pel que fa a la categoria Millor projecte empresarial hi haurà un premi per al projecte guanyador de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació en aquest cas, al Centre de Negocis Nodus Barberà, i 10 hores d’assessorament. La segona idea de negoci classificada rebrà un premi de 1.000 euros i també assessorament a càrrec d’especialistes.

Inscripció oberta

La inscripció al Café d’Aventura està oberta fins al 14 de maig. Mitjançant el web sabadellempresa.cat es poden consultar les bases dels premis i es pot omplir els formularis d’inscripció en línia. Per a més informació cal adreçar-se al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell), al telèfon 93 745 31 61 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..