PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Juny
2018

El portal de feina sabadelltreball.cat publica anualment més de 1.000 ofertes laborals

Durant el 2017, 705 empreses van fer servir el web per trobar personal

El portal de feina sabadelltreball.cat publica anualment més de 1.000 ofertes laborals

L’Ajuntament de Sabadell gestiona un conjunt de programes per facilitar a persones que busquen feina accedir al mercat treball. Només durant el 2017 amb aquest tipus de programes el resultat va ser de 1.084 insercions laborals en un any.

Es tracta de programes adreçats a persones, que principalment en atur i amb dificultats per trobar feina, puguin rebre orientació professional i un acompanyament per trobar feina. En paral·lel, es contacta amb empreses del territori amb necessitats de cobrir places vacants que puguin contractar les persones demandants d’ocupació.

A banda d’aquestes actuacions, es posa a l’abast de qualsevol persona i empresa el portal sabadelltreball.cat. Des d’aquest web les empreses poden penjar una oferta de feina i rebre en poc temps, els currículums de les persones que s'inscriguin. En total, el 2017, 705 empreses van utilitzar aquest servei per trobar personal, cosa que representa un increment del 13% respecte de l’any anterior. Entre totes les empreses es van gestionar 1.427 ofertes de treball. El grau de cobertura de les ofertes va ser del 64.92%.

Les ocupacions més sol·licitades van ser vinculades principalment amb administració i oficines i a continuació hostaleria i restauració, serveis a les empreses, comerç i vendes, serveis a la comunitat i personals, indústria metal·lúrgica i instal·lacions. A sabadelltreball.cat les persones candidates poden penjar un currículum en format web, Word i també en format vídeo (videocurrículum). D’altra banda, a més d’ofertes de treball poden trobar informació d’ajut per cercar de feina com ara plantilles de currículums, infografies o simuladors d’entrevistes, entre altres. El portal va registrar 302.173 visites durant l’any 2017.

La borsa de treball compta amb currículums de professionals actualitzats. El tret diferenciador d’aquesta borsa respecte altres és per una banda l'atenció tècnica personalitzada que reben les empreses i les persones candidates i per l'altra banda el seu caràcter local. La majoria de gent inscrita és de Sabadell, cosa que representa un valor afegit per a que les empreses que prioritzen la proximitat.

Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro,

hem activat una campanya promocional a la ciutat del web sabadelltreball.cat amb l’eslògan El web on trobar feina i professionals per informar d’aquest recurs que pot ser d’ajut per al conjunt de la ciutat.