PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Juny
2016

La cinquena edició d’A Sabadell som Clicks omple aquest cap de setmana el recinte de Fira Sabadell

L‘exposició de Clicks de Playmobil és una de les més grans d’Europa

La cinquena edició d’A Sabadell som Clicks omple aquest cap de setmana el recinte de Fira Sabadell

Fira Sabadell acull per cinquè any consecutiu la Fira A Sabadell som Clicks, una de les mostres dedicades a la popular joguina, que es podrà visitar aquest cap de setmana del 4 i 5 de juny, en horari de 10 del matí a 8 del vespre. L’exposició està organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’Associació Catalana Catclicks. Enguany compta amb la col·laboració de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i, com en altres edicions, la Cooperativa Abacus.

L’exposició pretén apropar tothom al món generat a l’entorn d’aquesta joguina de Playmobil, la qual ha esdevingut en molts casos en un objecte de col·leccionisme. El públic podrà visitar la varietat de figures existents i els escenaris que es poden reproduir, així com la gran quantitat de vehicles, edificis i accessoris d’aquests ninots. També es podran admirar els diorames de grans dimensions creats per a l’esdeveniment.

Com a complement a l’activitat expositiva, s’ha dissenyat un programa d’activitats per a tots els públics que inclou animació i ludoteca infantil, xocolatada, batucada, projecció de pel·lícules i espais de venda i col·leccionisme. En col·laboració amb l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont es faran tallers i activitats per descobrir els secrets de la paleontologia d’una manera més lúdica.També s’organitza un concurs de diorames per a menors de 12 anys.

El preu d’entrada a la fira és de 3 euros, tret per a menors de 12 anys, que és gratuïta.

Més informació: https://www.facebook.com/catclicksplaymobil

http://www.firasbd.com/