PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Novembre
2018

Acord per facilitar el finançament de les “Startup” usuàries de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom

Acord per facilitar el finançament de les “Startup” usuàries de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom

L’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell SL i el Banc Sabadell han signat un acord de col·laboració per facilitar a les empreses emergents usuàries de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom l'accés al finançament dels seus projectes i activitats empresarials en unes condicions preferents.

Han signat l’acord el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro i el director regional Vallès Occidental de Banc Sabadell, Benet-Josep Heredia. Navarro ha destacat aquesta aliança pública i privada en línia amb l'aposta del govern 

per l'emprenedoria com a fórmula perquè la ciutat creixi, es desenvolupi i pugui crear benestar econòmic i social per a la ciutadania

El present acord permetrà a les persones emprenedores beneficiar-se de les tres línies d'actuació del programa 'BStartup'. D'una banda, una xarxa d’oficines especialitzada en startup, amb productes i serveis bancaris específics per a empreses innovadores i tecnològiques i en alguns casos exclusius, a més d’un circuit de risc diferenciat que té en compte les peculiaritats d'aquestes empreses.

La segona línia d'actuació se centra en els emprenedors digitals amb dos instruments d'inversió, un per a startup en fases inicials i un altre per a companyies que busquen potenciar el seu creixement mitjançant rondes d'inversió.

L'última línia d'actuació se centra en la innovació col·laborativa. Per això, l’entitat bancària estudiarà les possibles sinèrgies entre els productes de les startup presentades i els processos d'innovació del banc per incloure'ls en la seva estratègia d’innovació, si és d'interès per a ambdues parts.

Activitats formatives

D’altra banda, amb l’acord, es realitzaran sessions de formació sobre temàtiques de finançament en general i especialment sobre "Gestió de pagaments en entorns virtuals". La durada d'aquest conveni de col·laboració s'estableix per un període d'un any i es prorrogarà tàcitament per períodes d'un any, sempre que no hi hagi preavís de qualsevol de les parts.