PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Febrer
2021

Acrobàcies i coreografies amb accent femení, a La Vela i al teatre de Ca l’Estruch

El Kolectivo Konica presenta “La punta de mi nariz” i el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, peces de tres coreògrafes

Acrobàcies i coreografies amb accent femení, a La Vela i al teatre de Ca l’Estruch

Les noves generacions de dones en el camp del circ i de la dansa prenen els escenaris de La Vela i el teatre de Ca l’Estruch aquest cap de setmana. S’hi podran veure acrobàcies el divendres i tres coreografies, el dissabte.

El Kolektivo Konika presentarà, el divendres a les 8 del vespre, a La Vela, La punta de mi nariz, que és el primer espectacle de la companyia i compta amb la direcció de Francesca Lissia (cia. eia), després de dues setmanes de residència a la fàbrica de creació de les arts en viu de Sabadell. Cinc cossos en joc, cinc mons. A través de portés acrobàtics, Candela Casas, Mar-i-Cel, Elisa Strabioli, Greta Marí, Shakti Olaizola i Michaela Fiorani, sis magnífiques artistes de circ, conviden l’espectador a jugar en aquest joc d’encaixos. Amb el suport del Govern Basc, el Kolektivo Konica és un projecte beneficiari del fons de creació del projecte de cooperació transfronterera Travessia - Pyrénées de cirque, cofinançat per FEDER. 

D’altra banda, com a centre de creació que dona suport als talents emergents, el dissabte, a les 8 del vespre, L’Estruch presenta les peces finalistes del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre. Es tracta d’una iniciativa del Conservatori Superior de Dansa (CSD) per donar a conèixer els joves coreògrafs i intèrprets graduats de l'Institut del Teatre. A Ca l’Estruch es podrà veure un programa que inclou peces de les tres finalistes, dues de les quals han fet residències a la fàbrica de creació de Sabadell. 

Mabel Olea presenta JAPAN, una carta d’amor escrita amb poca traça; SPAM. Only for you de la Clàudia Mirambell reflexiona sobre l’impacte de la publicitat en els nostres cossos, i Sílvia Batet presenta Oblivion, una peça que es desplega com un espai mental d'enyorança on l’espectador pot visitar i revisitar el record d'allò que ja no hi és. La peça està dominada per la idea de l'etern vagar i la idea del cercle.