PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Novembre
2019

Acte central de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Acte central de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Avui, 25 de novembre, Sabadell ha commemorat el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb un acte central que ha començat a les 7 de la tarda a la plaça de les Dones del Tèxtil.

L’acte ha comptat amb un recorregut silenciós contra les violències masclistes que, des de la plaça de les Dones del Tèxtil, ha recorregut diversos carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça del Dr. Robert. A 2/4 de 8 del vespre, a la mateixa plaça, ha tingut lloc un espectacle acrobàtic i la lectura del Manifest per part d’integrants de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI. Finalment, s’ha fet l’habitual encesa conjunta d'espelmes, que enguany, ha dibuixat la paraula PROU.

El programa commemoratiu del 25N a Sabadell l’impulsen conjuntament l’Ajuntament i les entitats de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI i està conformat per més d’una quinzena de propostes. Tot plegat sota l’eslògan Una cançó massa sonada. La imatge del cartell que il·lustra el programa, que s’ha escollit mitjançant un concurs, és obra de Jhayr Guillermo Barriga, estudiant de l’Escola Illa.

Més informació a: https://ca.sabadell.cat/pdf/25n19.pdf