PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Juny
2021

Actes entorn de la Flama del Canigó, a Ca l’Estruch

Tindran lloc demà dimecres, a partir de les 18 h, i hi participaran diferents entitats

Actes entorn de la Flama del Canigó, a Ca l’Estruch

Demà, dimecres 23 de juny, arribarà a Sabadell la flama procedent del massís del Canigó que servirà per encendre les fogueres que il·luminaran la ciutat durant la nit més curta de l’any. La flama recorrerà la ronda de Pau Vila, la plaça del Doctor Robert, la plaça de la Creu Alta i farà cap a Ca l’Estruch, previsiblement a les 19.40 h.

Tanmateix, els actes a Ca l’Estruch començaran abans. Això sí, enguany, i a causa de la pandèmia, tindran l’aforament limitat. L’activitat començarà a les 18.15 h amb una plantada de gegants. A les 18.30 h serà el torn de Carles Belda i de Corrandes Són Corrandes. A les 19.45 h, amb el foc ja a l’equipament creualtenc, un representant del Teatre Sant Vicenç llegirà el Missatge de la Flama, després d’uns mots de benvinguda de l’Associació de Veïns de la Creu Alta.

A les 20 h, el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, pronunciarà unes paraules. A les 20.15 h tindrà lloc una lectura de poemes del poble a càrrec de membres de Re.Fugees i d’Acros. Finalment, a les 21 h, es durà a terme un recorregut fins a la plaça de la Creu Alta, on s’encendrà la foguera que hi haurà situada al cor d’aquest barri. L’organització fa públic que, un cop encesa la foguera, tots els ciutadans podran emportar-se la Flama del Canigó.

L’organització d’aquesta activitat recau en Òmnium, l’Associació de Veïns de la Creu Alta, Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell. Hi participaran també l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, els Gegants i Capgrossos de Sabadell i el Teatre Sant Vicenç.