PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Octubre
2018

Activitats formatives sobre el foment de l’emprenedoria social

Inscripcions obertes per a dues sessions del 14 i 22 de novembre

Activitats formatives sobre el foment de l’emprenedoria social

El Centre de Promoció Empresarial acollirà durant el mes de novembre dues activitats formatives adreçades a persones que vulguin apostar per l’emprenedoria social. Les inscripcions als cursos estan obertes i formen part de l’oferta anual de sessions formatives adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses, que completa les activitats de formació dissenyades pels treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur.

La primera formació serà el 14 de novembre amb el títol El meu projecte resol un repte social, qui em finança? En aquest curs es donarà a conèixer diferents tipus de finançament i quin és el més adient a cada fase del projecte, així com inversors interessats i els seus requisits.

D’altra banda, el 22 de novembre es proposa el curs Emprenedoria social: idees de negoci que aporten solucions, adreçat a persones amb inquietuds socials, que tenen ganes d’emprendre, però encara no tenen cap idea de negoci.

L’emprenedoria social és un corrent que identifica respostes davant dels reptes socials que la transformació social està generant. Els emprenedors i les emprenedores socials creen empreses capaces de generar, de manera sostenible, nous productes i serveis repercutint els beneficis en la millora col·lectiva.

Segons el regidor de Treball i Empresa,

“volem refermar el compromís del govern d’aquesta ciutat d’avançar cap a un nou model econòmic amb impacte i rellevància local, generador d’ocupació de qualitat i proveïdor de productes i serveis amb impacte social i ambiental positiu. L’aposta per la formació sobre emprenedoria social és un dels camins per aconseguir-ho”.

Aquestes accions formatives alhora reben el suport de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

Inscripció en línia a sabadellempresa.cat

Totes aquestes activitats són presencials i gratuïtes. Qualsevol persona interessada a ampliar la informació o a formalitzar la seva inscripció ho pot fer a sabadellempresa.cat. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Per a més informació cal adreçar-se al Centre de Promoció Empresarial o enviar un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..