PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
abril
2022

Activitats infantils gratuïtes als mercats municipals per Sant Jordi

Activitats infantils gratuïtes als mercats municipals per Sant Jordi

La festivitat de Sant Jordi arriba també als mercats municipals. El Mercat Central acull activitats infantils i gratuïtes al llarg de la setmana: divendres dia 22, de 6 a 8 de la tarda i dissabte, 23 d’abril, al matí d’11 a 13h hi haurà el taller per “Fer roses delicioses”, a càrrec de l’Arca Temàtica. I encara el divendres 29 d’abril a la tarda tindrà lloc un taller de titelles de fil, amb Activijoc.

El mateix 23 d’abril als Mercats de Campoamor i de Torre-romeu hi haurà tallers d’elaboració de roses i dracs d’11:30 a 13:30h. Al Mercat dels Merinals també hi haurà tallers de punts de llibre i roses saludables, en el mateix horari de matí.

I com a novetat aquest any, gràcies a la col·laboració amb Biblioteques, es regalaran llibres de segona mà als participants als tallers del mercat de Torre-romeu i a totes aquelles persones que comprin a les parades del mercat i al bar de l’equipament. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament es promou i s’aposta per donar una nova oportunitat als llibres de segona mà i, amb l’objectiu de conscienciar sobre el consum responsable –també de llibres–, la clientela del Mercat de Torre-romeu rebrà un llibre gratuït i de segona mà per les seves compres.

A més, el Mercat de la Creu Alta obsequiarà aquest dissabte amb una rosa les persones que conservin els tiquets de compra (per valor mínim de 10 euros de dos compres diferents) i els presentin al punt d’informació.

Més informació