PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
abril
2021

Afectacions a la mobilitat per treballs a la xarxa de clavegueram i per la renovació de l’enllumenat

Dissabte 1 de maig es tallarà la circulació a l’avinguda d’Andreu Nin i al carrer de Manuel de Falla. Hi haurà afectacions al trànsit als carrers de Riego i de Gurrea durant quatre setmanes

Afectacions a la mobilitat per treballs a la xarxa de clavegueram i per la renovació de l’enllumenat

L’Ajuntament construirà uns nous pous de registre de la xarxa de clavegueram als carrers de Riego i de Gurrea, al barri del Centre, amb l’objectiu de millorar les condicions d’aquesta xarxa i les tasques ordinàries d’inspecció i neteja de la mateixa. Les obres, que és previst que comencin el dilluns 3 de maig i que durin fins al final de mes, comportaran diferents afectacions de trànsit.

La previsió és que durant la primera setmana, és a dir del 3 al 7 de maig, es treballi en la construcció d’un nou pou de registre a la cruïlla del carrer de Gurrea amb el carrer del Marquès de Comillas, de manera que es tallarà el trànsit del carrer de Gurrea, entre el carrer de Blasco de Garay i el del Marquès de Comillas.

Les dues setmanes següents, entre l’11 i el 21 de maig, és previst treballar en la construcció de dos nous pous de registre al carrer de Riego, per la qual cosa es tallarà el trànsit de vehicles d’aquesta via pública, entre el carrer del Marquès de Comillas i el carrer de Blasco de Garay.

Finalment, la quarta setmana, la que va del 24 al 28 de maig, es treballarà en la construcció d’un últim pou de registre a la cruïlla dels carrers de Riego i de Blasco de Garay i, per tant, el tall de trànsit afectarà els vehicles en el tram del carrer de Blasco de Garay –entre el carrer de Lacy i de Gurrea– i el tram del carrer Riego –entre el carrer del Marquès de Comillas i el carrer de Turull.

Malgrat els talls, en principi el veïnat podrà entrar i sortir sense problemes dels guals propers. L’afectació més important serà a l’aparcament per a clients d’un establiment comercial que hi ha al carrer de Blasco de Garay. No obstant això, l’Ajuntament anirà avisant periòdicament els veïns i clients per tal que l’afectació sigui la mínima possible.

 Renovació de l’enllumenat

La planificació dels treballs per substituir 17.502 punts de llum als carrers de Sabadell afectarà a la mobilitat aquest dissabte 1 de maig a l’avinguda d’Andreu Nin i el carrer Manuel de Falla, entre els barris de Can Rull i de la Serra d’en Camaró. Per tal d’acabar la feina el mateix dia hi treballaran simultàniament dos equips, entre les 8h i les 18h aproximadament, però les característiques d’aquestes vies implicaran talls puntuals de circulació, degudament senyalitzats i amb l’accés a guals garantit.

Pel que fa a la planificació del canvi de lluminàries per a la setmana vinent, entre el 3 i el 7 de maig, es preveu actuar a aquestes zones:

  • Espronceda i Campoamor: carrers de Campoamor, de Feijoo i rotonda del passeig del Comerç amb Goya
  • Els Merinals i Can Gambús: carrers de Malta, de Canadà, d’Amèrica, del Kurdistan, de Lituània, d'Hongria, d’Estònia, de Letònia, del Poble Bubi, de Tenerife, de les Antilles, del Poble Amazònic, de Dinamarca, d’Argentina, de Brasil i passeig del Regne Unit
  • Castellarnau i Can Llong: carrers de Primo Levi, de Sarajevo, de Copenhagen, de Budapest, de Zuric, de Praga, de Londres, de Viena, de Berlin i de Venècia
  • Gràcia: carrers de l’Abat Otó, de Vergós, de Ferrer de Blanes, de Sant Sebastià i de Narcís Monturiol
  • Centre: plaça del Dr. Robert, la Rambla i plaça de Frederic Mompou
  • Serra d’en Camaró i Hostafrancs: carrer de Virgili, plaça de l'Alcalde Miralles, carretera de Terrassa (entre Rafael Casanova i rambla Iberia)
  • Covadonga i Sant Oleguer: carrers de Bilbao, de Sol i Padrís i camí de Can Quadres
  • Rodal: àmbit del Molí d’en Torrella, d'en Sangés i Ca la Daniela
  • Can Rull: Via Alexandra, avinguda de Lluís Companys
  • La Creu Alta: Parc Taulí (c. d'Antoni Forrellad)