PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Juliol
2022

Alcaldes de l’Arc Metropolità i el secretari general d’Infraestructures mantindran reunions periòdiques per avançar en la millora d’infraestructures viàries i ferroviàries

Alcaldes de l’Arc Metropolità i el secretari general d’Infraestructures mantindran reunions periòdiques per avançar en la millora d’infraestructures viàries i ferroviàries

Representants de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità s’han reunit aquesta tarda amb la Delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, i amb el secretari general d’Infraestructures del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Xavier Flores. Per part de l’Arc Metropolità hi han assistit la presidenta de l’entitat i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el vicepresident, Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, i diferents representants municipals i tècnics.

Durant la reunió els representants de l’Arc ha lliurat a la delegada i al secretari general un document que recull i analitza les infraestructures a la xarxa viària i ferroviària dels municipis. Xavier Flores s’ha compromès a tenir una nova trobada a l’octubre amb els alcaldes de l’àmbit de l’Arc Metropolità per analitzar en quin punt es troba cadascuna de les infraestructures i a que aquestes trobades siguin periòdiques per poder avançar en la millora de la mobilitat dels muncipis de l’Arc.

En aquesta reunió els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità han compartit també amb el secretari general d’Infraestructures i la Delegada del Govern el seu suport unànime la construcció de la Ronda Nord.

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Arc Metropolità, Marta Farrés, ha destacat que

“el secretari general ens ha traslladat la necessitat de treballar conjuntament amb el territori i, en aquest sentit, l’Arc és un aliat per parlar d’infraestructures viàries i ferroviàries i buscar consensos”.

El vicepresident de l’Arc i alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha destacat que

“des de l’Arc el que busquem és fer possible els acords per impulsar aquestes infraestructures i poder fer-les realitat”.