PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Juny
2021

Alumnat de l’Escola Arraona presenta a l’Ajuntament el projecte d’hort que desenvolupen al centre educatiu

Alumnat de l’Escola Arraona presenta a l’Ajuntament el projecte d’hort que desenvolupen al centre educatiu

Una representació de l’Escola Arraona ha visitat aquesta tarda l’Ajuntament per presentar el projecte d’hort que es porta a terme al centre educatiu. L’alumnat de primària s’ha trobat amb representants municipals al Saló de Plens per exposar-los en què consisteix la iniciativa. La trobada l’ha presidit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

L’hort del centre educatiu és un projecte tranversal que implica tot l’alumnat de l’escola, des de P3 fins a 6è. A través de l’activitat es treballen aspectes interdisciplinaris de les diverses àrees acadèmiques, però també aspectes educatius més amplis com són la responsabilitat, la cura i respecte de l'entorn, la cohesió de grup, etcètera.    

Així, a més dels coneixements lligats amb el cultiu d'un hort i els valors mediambientals relacionats amb les tasques que s’hi realitzen, es reforça l’aprenentatge d'altres matèries com la llengua, la música, les matemàtiques, el coneixement del medi i l’educació física.

També es fomenten en l'alumnat valors de convivència i ciutadania com l’educació ambiental sostenible i la importància de conèixer i protegir els diversos ecosistemes naturals. Al mateix temps es fomenta el treball en equip alhora que es valora l’esforç i la responsabilitat personals i es reforcen les habilitats socials, comptant amb la implicació de les famílies i de tota la comunitat educativa. En definitiva, l’hort afavoreix l’aprenentatge de l’alumnat però també la cohesió social a escola, el barri i la ciutat.