PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Febrer
2021

Alumnes de primària de la ciutat participen en el programa CROMA 2.0 per desenvolupar les habilitats investigadores

Els tallers els condueixen estudiants de la UAB

Alumnes de primària de la ciutat participen en el programa CROMA 2.0 per desenvolupar les habilitats investigadores

Un total de 36 alumnes de les escoles Joan Montllor, Sant Julià i Miquel Carreras participen fins el mes de maig en el programa CROMA 2.0, un projecte d’aprenentatge desenvolupat des de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) de la UAB. Els projectes que es desenvoluparan durant aquest curs són la creació d’un detector del dolor i un altre sobre Cinema social.

Les activitats del CROMA 2.0 es desenvoluparan fins al mes de maig durant  dues tardes setmanals, en sessions d’hora i mitja i hi participarà alumnat de cicle superior de primària. La situació sanitària d’aquest curs 2020-2021 ha provocat que el plantejament sigui el treball virtual, gràcies al qual hi participaran un màxim de 12 alumnes per grup que, alhora, es dividiran en dos subgrups de 5-6 infants.

Entre els objectius del programa hi ha incrementar la motivació per a l’aprenentatge dels infants, desenvolupant el rol d’investigadors de projectes de recerca, afavorir el desenvolupament d’habilitats socials i treball cooperatiu, acompanyar els infants en la realització de les tasques acadèmiques, fomentar l’escolta activa i assessorar els infants en l’ús dels dispositius informàtics i plataformes virtuals d’aprenentatge.

CROMA 2.0

El Programa CROMA 2.0 és un projecte de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) i té com a objectiu afavorir l’educació integral de l’alumnat participant amb un treball extraescolar basat en projectes plantejats i ideats per equips d’investigació de la UAB. Aquests tallers estan conduits per estudiants universitaris que formen part de l’equip de voluntariat de la FAS i estan dissenyats per incorporar coneixements científics, artístics, socials i humanístics a l’educació primària. 

Amb el Programa CROMA 2.0 s’aprofita el potencial docent i investigador de la universitat, es posa en contacte estudiants de la UAB amb els infants dels centres, al mateix temps que creen llaços emocionals de suport, incorporant l’educació superior a les seves expectatives acadèmiques.