PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Octubre
2020

Aquest cap de setmana, L’Espectacle Continua porta sis sessions de contes al pati del Museu d’Art

El cicle aprofitarà el cartell de la Festa Major, obra de Gerard Garcia Calduch

Aquest cap de setmana, L’Espectacle Continua porta sis sessions de contes al pati del Museu d’Art

L’Espectacle Continua, el cicle que torna a programar els espectacles de quilòmetre zero que s’havien d’haver vist per Festa Major, avança. I aquest cap de setmana hi haurà un tastet de sis sessions de contes. Les entrades són gratuïtes i s’han de treure al web de venda d’entrades que habitualment fa servir l’Ajuntament, és a dir, aquí.

La propera proposta d’aquest cicle serà Contes que fan festa, a càrrec de Rosa Fité, i es podrà veure demà dissabte, a les 17.30 h, i diumenge 4 d’octubre, a les 12.30 i a les 19 h. I la següent duu per títol Capses per explicar, és a càrrec de Laberta Delpoblet i tindrà lloc demà, a les 19 h, i diumenge, a les 11 i a les 17.30 h. Totes les sessions es faran al Museu d’Art.

Un cicle que aprofita el cartell de la Festa Major

L’Espectacle Continua a Sabadell aprofita el cartell de la Festa Major, que no es va fer servir per a l’objectiu marcat, a causa de la suspensió de la festa. L’autor és Gerard Garcia Calduch, que va guanyar el concurs per triar el cartell, convocat com cada any per Transports Urbans Sabadell (TUS).

Per ara a L’Espectacle Continua hi ha programades activitats musicals, teatrals, contes infantils, màgia i titelles, visites guiades a espais i equipaments i cultura popular. Es duran a terme als patis del Museu d’Art, de la Casa Duran, de Ca l’Estruch, al Museu d’Història, a la Sala Miguel Hernández i a auditoris de diferents centres cívics.

L’Espectacle Continua  és una proposta complementària, amb artistes en coordinació constant amb les entitats, que va en la línia de contribuir a recuperar la cultura i a reafirmar el compromís de la ciutat amb l’àmbit cultural. Es respectaran en tot moment les mesures de seguretat.

Els objectius de L’Espectacle Continua són donar suport a la cultura local de la ciutat de Sabadell, reprogramar les activitats suspeses de Festa Major 2020, donar suport als professionals de la cultura de la ciutat de Sabadell, visibilitzar els projectes culturals de la ciutat i mantenir el pressupost de la Festa Major en contractacions a grups i espectacles.