PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
abril
2016

Aquest diumenge, visita guiada a l’exposició temporal “Reinterpretar la identitat gràfica. Projecte de col·laboració: Museus Municipals de Sabadell i ESDI”

El Museu d’Art, el Museu d’Història i l’Arxiu Municipal han col·laborat amb l’Escola Superior de Disseny - ESDI (URL) en un projecte de reinterpretació de la seva identitat gràfica

Aquest diumenge, visita guiada a l’exposició temporal “Reinterpretar la identitat gràfica. Projecte de col·laboració: Museus Municipals de Sabadell i ESDI”

 

Diumenge, 3 d’abril, el Museu d’Art ofereix una visita guiada, a les 12 del migdia, a l’exposició “Reinterpretar la identitat gràfica. Projecte de col·laboració: Museus Municipals de Sabadell i ESDi”, tot coincidint amb el final de la mostra. L’entrada és lliure i gratuïta.

Els alumnes de Disseny Gràfic de tercer curs 2014/15 han compartit el repte de complementar la seva formació teòrica i pràctica amb un exercici real. Aquesta col·laboració entre la universitat i el municipi representa, per als futurs professionals, l’oportunitat d’incentivar competències i experiència, sempre sota la tutoria de professionals tant de l’ESDi com de l’Ajuntament de Sabadell.

Per als Museus i l’Arxiu, com a entitats de servei públic, el treball amb alumnes de tots els àmbits educatius i, especialment, del món universitari, és sempre positiu. En aquest cas per promocionar i donar a conèixer el talent de futurs dissenyadors.

Les premisses d’aquesta col·laboració se situen en la necessitat de renovar i unificar la identitat gràfica dels Museus Municipals i de l’Arxiu i, alhora, donar forma simbòlica a la singularitat específica de cada una de les tres institucions culturals.

L’exposició “Reinterpretar la identitat gràfica” aplegales diferents respostes i processos de treball aportats pels alumnes que han participat en aquesta experiència després de passar per diferents fases d’anàlisi i de contrast. Ocupa un lloc destacat el projecte escollit com a proposta de nova identitat gràfica per al Museu d’Art i el Museu d’Història realitzat per l’alumna Mercè Cassanyes.

Del seu projecte, des del punt de vista formal i conceptual, destaca la capacitat de síntesi i la bona solució visual dels elements implicats en el disseny. El tribunal reconeix,també, la brillant explicació del procés de recerca i posterior resolució d’idees fins arribar al projecte final que ocupa el lloc central de l’exposició.