PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Novembre
2017

Arrenca un programa de foment de l’ocupació de qualitat per a majors de 30 anys en atur i baix nivell formatiu

Es tracta del projecte 30 Plus del Servei d’Ocupació de Catalunya, que permet a les empreses rebre fins a 6.369 € per contractar aquest col·lectiu

 L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa la segona edició del Programa 30 Plus. L’objectiu d’aquest projecte és la inserció laboral de persones en situació d’atur de 30 anys i més –preferentment d’entre 30 i 45 anys– i baix nivell formatiu. El programa permet rebre fins un màxim de 6.369,3 € de subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per contractar aquestes persones durant un mínim de 6 mesos. La quantia serà proporcional al tipus de jornada i a la durada del contracte que s’acordin. El termini per subscriure contractes s’inicia aquesta setmana i finalitzarà el juliol de 2018.

El primer pas d’aquest programa és detectar la necessitat de l’empresa i la descripció de la posició a cobrir, després és busca la persona amb les competències adients. L’Ajuntament s’encarrega del reclutament i la preselecció i l’empresa decideix. Finalment es dissenya una formació complementària per millorar l’adequació al lloc de la persona a contractar.

Les empreses que es vulguin acollir a aquestes bonificacions podran comptar amb el suport necessari, assistència tècnica i assessorament durant tot el procés de col·laboració. Per rebre més informació es pot escriure a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucar al telèfon 93 7453161 o anar a les oficines del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). També hi ha disponible el web sabadelltreball.cat. Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Balanç 1a edició 30 Plus

La 2a edició del programa 30 Plus està precedida per l’èxit de la primera. En concret, 49 empreses es van sumar a aquest programa, que va permetre contractar 66 persones en atur majors de 30 anys amb algun factor de vulnerabilitat. Segons el regidor de Treball i Formació, Eduard Navarro “aquestes dades demostren l’eficàcia d’aquet tipus de programes, que a més permeten donar suport a un col·lectiu que també necessita ajut per accedir al mercat laboral”. La previsió per a l’edició que just s’inicia ara és que 80 persones puguin trobar una feina mitjançant el programa 30 Plus.

Més informació