PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Novembre
2022

Artistes en residència a l’Estruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now, el 2 de desembre

Artistes en residència a l’Estruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now, el 2 de desembre

L’Estruch Fàbrica de Creació acollirà el pròxim 2 de desembre a la tarda una nova jornada de presentacions Now, on artistes de l’àmbit de les arts performatives i visuals residents a l’equipament donen a conèixer els seus processos creatius. En aquesta ocasió, es podran veure els projectes de Robert Iolini, Rocio Agudo, Jaume Clotet i Alicia Arévalo. L’activitat, que és gratuïta, està oberta a tota la ciutadania.

El coordinador de la Taula d’Arts Visuals de Sabadell, Oscar Abril, serà l’encarregat d’obrir el programa a les 16 h amb la ponència Sabadell Arts Visuals Segle 21. La ponència recull entrevistes a artistes emblemàtics de la ciutat com Josep Madaula, Assumpció Oristrell o Oriol Vilapuig.

L’artista resident i cineasta Robert Iolini presentarà, a les 17.30 h, el film Art e Fact, una creació crítica amb el govern i l’individu. Les peces compromeses socialment han sigut clau en la trajectòria d’aquest artista, que ha estat director musical del Bit HArt durant deu anys.

Rocío Agudo, graduada en Belles Arts i Màster en Art Tecnològic i Performatiu, proposa a les 18 h I wanna take you highe, un vídeo on l’artista tracta de replantejar la representació audiovisual.

Un dels artistes emergents més reconeguts del panorama actual, Jaume Clotet, proposa a les 18.30 h una sessió d’escolta d’algunes de les cançons d’Alusinasons, una retrospecció musical de pensaments i deliris. El projecte uneix dues facetes del seu creador: la d’un diari cantat damunt de cançons famoses i la d’un productor de música electrònica amateur. Amb les seves creacions, Clotet va ser guanyador del Premi GAC a la millor mostra d’artista emergent.

Finalment, a les 19 h, la investigadora en gènere i tecnologia Alícia Arévalo tancarà les presentacions Now amb el relat Inkuybeta Tales. A través d’un ésser que viu a una gruta, Arévalo tracta el concepte modern de naturalesa modernitzada a través de la ficció.

Més informació