PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Maig
2019

Avui es posa en marxa el Pati Obert de l’Escola Calvet d’Estrella i dilluns que ve el de l’Escola Miquel Martí i Pol

Enguany, Sabadell comptarà amb un total de sis patis oberts

Avui es posa en marxa el Pati Obert de l’Escola Calvet d’Estrella i dilluns que ve el de l’Escola Miquel Martí i Pol

Després que la setmana passada s’iniciessin els patis oberts a quatre escoles de la ciutat, avui n’entrarà en funcionament un cinquè, a l’Escola Calvet d’Estrella (zona nord), i dilluns que ve un sisè, a l’Escola Miquel Martí i Pol (al centre).  D’aquesta manera, Sabadell comptarà enguany amb un total de sis patis oberts, que fins a finals de setembre obriran cada tarda per oferir a infants i joves un espai on jugar lliurement en condicions de confort i seguretat. Des de dilluns passat ja funcionen els patis de les escoles Espronceda, Juan Ramon Jiménez, Joaquim Blume i Andreu Castells.

Els patis oberts obriran de dilluns a diumenge, com a norma general de 6 de la tarda a 8 del vespre, i comptaran amb un monitor o monitora que dinamitzarà l’espai amb propostes en cas necessari. Impulsat per l’Ajuntament, el projecte aprofita la qualitat de les instal·lacions educatives i optimitza el seu ús més enllà de l’horari lectiu.

Els patis ofereixen la possibilitat que infants i joves puguin jugar a pilota, córrer, saltar  o jugar a altres jocs que necessitin un espai ampli i condicionat. Els nens i nenes més petits hi han d’anar acompanyats d’un adult.