PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
abril
2019

Barcelona Convention Bureau escull Sabadell per celebrar la seva assemblea general

En el marc de la promoció turística de la ciutat

Barcelona Convention Bureau escull Sabadell per celebrar la seva assemblea general

El proper 25 d’abril, la seu de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, acollirà l’Assemblea General del Barcelona Convention Bureau (BCB), acte promogut per l’Ajuntament de Sabadell i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, en el marc de la promoció turística de la ciutat.

És la primera vegada que aquest organisme de referència en el turisme de reunions, esdeveniments i congressos fa aquesta trobada fora de Barcelona. BCB ha escollit Sabadell per la seva proximitat a Barcelona i per la capacitat tècnica per acollir aquest tipus d’esdeveniments.

El Barcelona Convention Bureau és el programa especialitzat de Turisme de Barcelona per a la promoció de la destinació de Barcelona com a seu de congressos, convencions i viatges d’incentiu. Nascut l’any 1983 i pioner a l’Estat espanyol, el BCB fa tasques d’assessoria i planificació de reunions per a aquelles associacions i empreses que volen organitzar una esdeveniment professional.

Turisme de reunions i negocis a Sabadell

Tal i com indicaven els resultats de l’informa del Perfil i hàbits dels turistes a Sabadell 2017, encarregat per l’Ajuntament de Sabadell i elaborat per Turisme de la Diputació de Barcelona, el 61,3% dels turistes de Sabadell està a la ciutat principalment per motius professionals.

Aquest percentatge arriba fins al 73,3% entre els turistes que arriben de la resta del territori espanyol; es situa en un 53,1% en el cas dels turistes d’origen estranger i en un 56,7 % dels visitants que provenen de Catalunya.

L’informe també posava de manifest que el 27,3% dels turistes, visiten Sabadell per motiu d’oci, ja sigui per vacances o estades esportives. D’aquest estudi, fruit de 400 entrevistes, també es desprèn que la mitjana d'edat dels visitants és de 43 anys i que el 77,8 % de turistes són del sexe masculí.