PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Setembre
2020

Les set biblioteques públiques de Sabadell amplien horaris i obren amb accés lliure a partir d’avui

Qualsevol activitat que organitzin haurà de tenir inscripció prèvia i s’hi limitarà l’aforament

Les set biblioteques públiques de Sabadell amplien horaris i obren amb accés lliure a partir d’avui

Les set biblioteques públiques de Sabadell obren amb accés lliure i amplien l’horari a partir d’avui. Així, ara ja no cal demanar cita prèvia per entrar-hi i els usuaris poden accedir a bona part de la col·lecció de la sala sense demanar-ho expressament. No obstant això, l’aforament encara hi és limitat i la devolució de documents cal fer-lo per la bústia externa de retorn, com fins ara.

D’altra banda, cal continuar seguint totes les indicacions pel que fa a mesures de seguretat. Així, cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones i el material retornat ha de passar-se 48 hores en quarantena. L’ús de l’ascensor és limitat al que sigui imprescindible i com a molt hi pot anar una persona. A més, qualsevol activitat que organitzin les biblioteques haurà de tenir inscripció prèvia i s’hi limitarà l’aforament.

Es tracta de les biblioteques Vapor Badia, del Nord, de Ponent, de la Serra, del Sud, de Can Puiggener i dels Safareigs, que van haver de tancar al mes de març de resultes de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19. Posteriorment, el passat 5 de juny, cinc d’aquests equipaments municipals van tornar a obrir les portes, però amb cita prèvia, amb la sala tancada, a més de totes les mesures de seguretat. I més endavant s’hi van sumar les dues biblioteques restants, la dels Safareigs i la del Sud.

Horaris