PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Setembre
2020

Berdac guanya el 1r premi a la Millor Empresa del Cafè Aventura per la creació d’un dispensador intel·ligent de pastilles per a pacients

El guardó Millor Projecte Empresarial és per a ANAIS Medical de l'Hospital Universitari Parc Taulí sobre simulació mèdica per facilitar entrenament quirúrgic i intervencionista per promoure reducció de riscos

Berdac guanya el 1r premi a la Millor Empresa del Cafè Aventura per la creació d’un dispensador intel·ligent de pastilles per a pacients

El “Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” s’ha celebrat avui per primera vegada en format telemàtic. Entre les empreses que han pogut exposar públicament la seva experiència, la comissió qualificadora del Cafè Aventura ha escollit Berdac com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. Aquesta és una empresa digital del sector salut i assistencial creadora d’un dispensador intel·ligent de pastilles fàcil d’utilitzar per a persones que prenen medicació.

El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’empresa PROPPOS, que han creat una solució per automatitzar el procés de cobrament ideal per a restaurants self-service.

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona. En el decurs de la sessió s’ha ofert a deu empreses i cinc projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats

En la categoria a Millor Projecte Empresarial el guanyador ha estat ANAIS Medical, un projecte de l'Hospital Universitari Parc Taulí sobre simulació mèdica per facilitar entrenament quirúrgic i intervencionista per promoure reducció de riscos.

Persones emprenedores i responsables d’empresa han tingut l’oportunitat de conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci. L’activitat es centrava en projectes i empreses amb no més de tres anys d'activitat amb un potencial clar de creixement.

Increment de la dotació dels premis

La tinenta d’alcaldessa de l'àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, en la seva intervenció de benvinguda ha destacat que “en aquesta edició hem incrementat la dotació dels premis del Cafè Aventura. En un context com l’actual volem ser més que mai al costat de les empreses i les persones emprenedores perquè puguin néixer i créixer i no es vegin obligades a tancar”.

Aquest any s’han repartit 8.500 € entre la primera i segona candidatura com a millor empresa i idea de negoci. Per a la primera classificada en la categoria "Millor empresa" , la dotació econòmica és de 4.000 €, complementat amb l'accés al programa de mentoring d´autoocupació d'aproximadament un any de durada, i l'entrada a un espai de coworking durant mig any al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoring.

D´altra banda, per la categoria "Millor idea de negoci" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació al Centre de Negocis Nodus Barberà.

El programa del Fòrum també ha inclòs una ponència oberta sobre com financar start-ups a càrrec d’ENISA i la Xarxa Business Angels ECONOMISTESBAN.