PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Febrer
2014

Can Llong i Torre-romeu comptaran el curs que ve amb oferta educativa d’Educació Secundària

El curs 2014-2015, les zones de Can Llong i de Torre-romeu comptaran amb nova oferta educativa d’Educació Secundària (ESO)

El curs 2014-2015, les zones de Can Llong i de Torre-romeu comptaran amb nova oferta educativa d’Educació Secundària (ESO). La decisió, que ja ha estat comunicada als representants dels pares i mares d’alumnes d’aquestes zones i als responsables dels centres educatius de cada àmbit, l’ha pres el Departament d’Ensenyament a proposta de la Taula de Planificació Educativa, integrada per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. En tots dos casos, l’inici de l’Educació Secundària a cada zona permetrà que els i les alumnes puguin gaudir d’aquesta oferta en el seu propi barri i donar continuïtat als projectes educatius de les seves escoles de primària.

En el cas de Can Llong, la decisió es va comunicar ahir als centres educatius de la zona i a una representació de les famílies durant una trobada que va comptar amb la presència del director del Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, i el tinent d’alcalde i regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Burgués.

Paral·lelament, en coherència amb el creixement demogràfic a la zona, l’oferta educativa pública de primària s’ha anat ampliant fins arribar a les 3 escoles actuals (Escoles Can Llong, Mas Boadella i Virolet). Atesa la necessitat real d’una oferta de secundària a la zona i havent escoltat les famílies, la Taula de Planificació Educativa va proposar al Departament d’Ensenyament la previsió d’aquesta oferta per al curs 2014-2015. Després d’analitzar diverses possibilitats, el curs vinent Can Llong comptarà amb dues línies d’ESO que s’ubicaran en uns mòduls prefabricats. Ara com ara, tècnics de l’Ajuntament i de la Generalitat estan treballant per trobar la millor ubicació possible.

Per la seva banda, el nou institut La Serra, ubicat al mateix edifici de l’Escola Agnès Armengol, atendrà els alumnes procedents dels centres de primària Agnès Armengol, Juan Ramon Jiménez i Joan Montllor que fins ara es desplaçaven per cursar estudis secundaris als instituts Escola Industrial, Arraona i Ferran Casablancas.