PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Maig
2016

Cap de setmana de celebracions per als esplais La Llar del Vent, Can Colapi i Xivarri

La Festa del Bosc i la Trobada Gegantera del Vallès commemoren els 50 anys de La Llar del Vent; Can Colapi celebra els 20 anys i Xivarri la seva Festa Major

Cap de setmana de celebracions per als esplais La Llar del Vent, Can Colapi i Xivarri

 Aquest cap de setmana arriba marcat per les celebracions de diversos esplais de la ciutat. Així, en el marc de commemoració del 50è aniversari de la Llar del Vent, entre el divendres 20 de maig i diumenge 22 tindrà lloc la Festa del Bosc organitzada per l’entitat, a la qual dissabte i diumenge s’afegirà la rebuda al barri de la Concòrdia de la XXII Trobada Gegantera del Vallès. D’altra banda, Can Colapi celebra dissabte el seu 20è aniversari a la pl. del Dr. Robert. I la plaça del Gas acollirà la Festa Major de l’Esplai Xivarri.

La Llar del Vent

Pel que fa a la Festa del Bosc de La Llar del Vent, les activitats són molt diverses: des de cinema fins a una gimcana, passant per la màgia, ball, concert i un sopar d’aniversari. La Trobada de Gegants preveu tallers i les tradicionals plantada de gegants i cercavila, entre les propostes.

Informació: https://50anysdesplai.wordpress.com/

http://lallardelvent.org/50anys/

Can Colapi

El dissabte 21 de maig, entre les 4 i ¾ de 7 de la tarda, l’Esplai Can Colapi commemora a la pl. del Dr. Robert els seus 20 anys d’història. Una celebració que també comptarà amb la participació dels esplais La Trepa, La Branca, La Teranyina, El Roser i El Xiribec.

La festa girarà a l’entorn d’una història: l’avorriment vol destruir els esplais i cal evitar-ho. És per això que es proposaran jocs conjunts als nens i nenes per assolir l’objectiu. Amb tot, la celebració comptarà amb animació, sorpreses i jocs a càrrec de Rah-mon Roma.

Informació

Xivarri

El mateix dissabte, 21, a la plaça del Gas, l’Esplai Xivarri celebra la Festa Major. Una celebració a la qual, segons l’entitat, “necessitem que tothom tregui el superheroi i la superheroïna que porteu dins i vingueu vestits com a tals per poder ajudar-nos amb els vostres superpoders”.

La festa s’iniciarà a les 4 de la tarda i s’allargarà fins al vespre. Entre les propostes, hi haurà tallers i activitats, xocolatada, animació infantil, concursos, sopar popular, l’actuació de monitors i monitores i música.

Informació