PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Novembre
2021

Celebració del concert de Santa Cecília 2021, a càrrec del Conservatori Professional de Música de Sabadell

Celebració del concert de Santa Cecília 2021, a càrrec del Conservatori Professional de Música de Sabadell

Ahir dimarts, a les 19.45 h, a la Sala 1 de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, va tenir lloc el tradicional concert de Santa Cecília organitzat pel Conservatori Professional de Música de Sabadell.

El concert el van protagonitzar els alumnes del Grau Professional, els quals van obtenir el Diploma d’Honor del curs 2020-2021 en els cursos de 2n i 4t del grau.

El Diploma d’Honor, que reconeix l’excel·lència de l’alumne en l’especialitat que realitza, va arribar a mans de quatre alumnes de 2n curs: Bernat Casas (flauta de bec), Bernat Busquets i Clara Gil (violins), Laura Férez (piano) i cinc de 4t: Ricard Figaró (contrabaix), Carolina Hernández (violí), Maria Molina (cant), Jan Rebelles (acordió) i Aina Roca (trompeta).

El concert, com cada any, honorava la patrona dels músics, santa Cecília. La celebració commemora el gremi dels músics i aquesta pràctica artística, i s’estén des de les escoles de primària i secundària, on l’alumnat de música toca davant els seus companys, fins a conservatoris i sales professionals on tenen lloc concerts i audicions.