PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Juliol
2020

Cinema a la fresca i autocine a la programació cultural d’aquesta setmana

Cinema a la fresca i autocine a la programació cultural d’aquesta setmana

El cinema a l’aire lliure esdevé una opció adequada per gaudir de l’espai públic i de la cultura, tot seguint les mesures de seguretat corresponents. És per això que aquesta nit hi ha una sessió de cinema a la fresca al pati de l’Estruch (c. de Sant Isidre, 140). Serà avui, dijous 9 de juliol, a les 10 de la nit i es projectarà el documental “Pina”, de Wim Wenders, una biografia de la coreògrafa alemanya Pina Bausch. Més informació i entrades –gratuïtes–. 

Aquesta cinta es va presentar al 61è Festival de Cinema de Berlí i en ella podem veure els ballarins de la companyia de dansa contemporània alemanya Tanztheater Wuppertal, creada per la coreògrafa Pina Bausch, parlant sobre la seva figura i ballant en el seu honor.

Dissabte, 11 de juliol, serà el torn d’una nova cita de l’autocine, a les 10 de la nit a l’aparcament del bosc de Can Deu. Tot i que l’accés és gratuït, és necessari reservar les entrades –una per cotxe– que es poden aconseguir fins 1 hora abans de la projecció (enllaç). Aquesta setmana la pel·lícula que es podrà veure és “Viernes 13”. Els assistents podran gaudir del clàssic del cinema de terror, de l’any 1980, des de l’interior dels seus vehicles.