PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  10
  Juny
  2022

  Ciutats en Dansa torna a Sabadell de la mà del projecte comunitari “Torre-romeu Batega”

  Ciutats en Dansa torna a Sabadell de la mà del projecte comunitari “Torre-romeu Batega”

  En el marc del projecte “SBD ON. La Cultura al teu barri”, Sabadell acollirà la 3a edició de Ciutats en Dansa, de la mà del projecte comunitari “Torre-romeu Batega”, entre els mesos d’octubre i desembre de 2022 a l’Estruch i a Torre-romeu.

  L’Ajuntament ha valorat la idoneïtat de programar el projecte Ciutats en Dansa en aquest barri per la coincidència d’objectius i finalitats d’aquest projecte i el de “Torre-romeu Batega”. Ambdós es centren en fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i en reduir les desigualtats i millorar les condicions de vida de les persones, impulsant alhora la igualtat d’oportunitats.

  Aquest mes de juny es començaran a fer les primeres presentacions a càrrec d’Àlvaro de la Peña, coreògraf i soci fundador del centre de creació de dansa La Caldera, per explicar el projecte i engrescar les entitats i el públic en general a participar. Es faran dues sessions de presentació: a l’Estruch el 16 de juny a les 19 h, i al Centre Cívic de Torre-romeu el 12 de setembre a les 19 h.

  Els assaigs es realitzaran dues tardes a la setmana, al centre cívic de Torre-romeu i l’Estruch i la presentació final serà el dia 23 de desembre al teatre de l’Estruch i el mes de gener a Torre-romeu.

  Torre-romeu Batega

  El projecte Torre-romeu Batega té com a finalitat contribuir a la reducció de les desigualtats i millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes del barri, a través de la promoció de la salut, el lleure i la cultura, impulsant la igualtat d’oportunitats.

  Aquest projecte s’emmarca en el procés comunitari Som Torre-romeu, una iniciativa per “fer barri”, amb la idea de dur a terme activitats i projectes que contribueixin al desenvolupament del barri. A més, també s’impulsa l’enfortiment de les relacions entre tots els membres que formen part de la comunitat: els veïns i veïnes, les entitats, els professionals i el personal tècnic de les diferents administracions que hi treballen.

  Ciutats en Dansa

  Ciutats en Dansa és un projecte de dansa social i comunitària liderat per Álvaro de la Peña. Pretén fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar el teixit social a través de l’art. El mètode proposa la relació entre persones diverses i facilita la interacció entre elles.

  Veïns i veïnes s’impliquen en crear una coreografia. No cal comptar amb experiència prèvia de ball, es tracta de viure la dansa intensament i compartir una activitat amb la comunitat. Així, qualsevol persona que ho desitgi pot accedir a la dansa d’una manera pràctica i viure-la sense cap altre requisit que voler fer-ho. El procés de creació artística que porten a terme els i les participants té com a finalitat la realització d’un espectacle professional de dansa interpretat per persones no professionals.

  La música en directe, las arts plàstiques i altres disciplines artístiques formen part de l’experiència. D’aquesta manera els artistes locals entren en contacte amb el públic de la seva comunitat.

  A Sabadell s’han realitzat dos edicions: una al 2015 amb la participació dels barris de Sant Oleguer i La Creu Alta, i l’altra al 2018, que es va realitzar amb la col·laboració del barri de Torre-romeu.

  En cadascuna de les edicions es va comptar amb més de 50 participants de totes les edats i condicions i també amb alguns músics que es van unir al projecte, el que va generar nous vincles i noves motivacions per crear grups i seguir practicant la dansa de forma comunitària.

  Més informació i inscripcions:

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Tel. 652 051 713 – 659 260 929

  Categories Districtes, Centres Cívics, Processos participatius, Participació ciutadana Tags Ciutats en dansa, Torre-romeu batega