PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  18
  Maig
  2016

  Cloenda de programes de formació i treball amb la participació de més de 70 persones

  Cloenda de programes de formació i treball amb la participació de més de 70 persones

  Un total de 76 participants en els programes de formació i treball per a persones en situació d’atur que l’Ajuntament de Sabadell desenvolupa a través del Vapor Llonch han rebut un diploma que acredita el seu pas per aquests projectes. L’acte de cloenda celebrat avui ha comptat amb la participació del regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro.

  Es tracta dels projectes emmarcats en el Programes de Formació i Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Pla d’Ocupació de la Diputació de Barcelona. La finalitat és formar i contractar persones en atur per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social pel conjunt de la ciutat.

  Aquests programes estan adreçats a aquells col·lectius que tenen més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral. En el cas de Programa de Treball i Formació han participat persones en situació d’atur, principalment majors de 45 anys o més, que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi. En aquesta ocasió s’han beneficiat d’un contracte de 6 mesos i alhora han fet formació. D’aquesta manera, es proporciona als participants, a més d’experiència laboral, els coneixements i les habilitats que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserció posterior en el mercat de treball.

  Els programes que ara finalitzen han inclòs diferents especialitats que van des de Forestals, Auxiliars Atenció al Ciutadà, Auxiliars Mainaderes, Auxiliars Hostaleria, Instal·ladors, Construcció, Pintura, Fusteria, Auxiliars Neteja equipaments, Auxiliars Neteja viària, Tècnics auxiliars d’integració, així com una persona coordinadora del programa de Treball i Formació

  Gràcies al treball d’aquestes persones s’han desenvolupat, entre d’altres coses, activitats de neteja i manteniment de boscos per pal·liar els efectes de les ventades, tasques de suport administratiu a diferents equipaments municipals, atenció a infants de 0 a 3 anys al servei de mainaderes del Vapor Llonch i a les escoles bressol municipals. També s’ha donat suport a l’escola d’hostaleria Vapor Llonch i s’ha fet manteniment a nivell de construcció, pintura i fusteria a la via pública i a equipaments municipals, així com arranjament d’habitatges socials, neteja d’edificis municipals i suport a l’equip tècnic pel Vapor Llonch.

  Contractació de persones

  Durant l’any 2016 es preveu superar la xifra de 485 persones usuàries en atur del Vapor Llonch com a participants en algun dels programes d’ocupació en les seves diferents modalitats. En aquests moments, ja s’han tancat els processos de selecció dels programes de formació i treball que es desenvoluparan durant la primera meitat de l’any 2016. Per la resta de les convocatòries que puguin sorgir aquest any convé estar inscrit a l'OTG, ja que és des d'allà d'on es deriven els usuaris/es al Vapor Llonch. Només algunes convocatòries es publiquen exclusivament a la Borsa de treball on line, sabadelletreball.cat. El requisit fonamental per participar és estar en situació d’atur. Però en funció de cada programa també hi ha uns condicionants d’edat i altres exigències. Cada convocatòria marca les característiques del perfil d’entrada.

  Categories Economia i treball, Treball Tags ajuntament, atur, empresa i treball, formació i treball