PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Febrer
2020

Comença el procés per a l’elecció de la millor entitat i esportista del 2019

En el marc de la 67a Festa de l’Esport, que tindrà lloc de l’1 al 7 de juny

Comença el procés per a l’elecció de la millor entitat i esportista del 2019

El Jurat de la Festa de l’Esport ha començat a valorar les candidatures que opten a l’elecció de  l’esportista i l’entitat més destacada del 2019. Entre les candidatures presentades s’escolliran 10 entitats i 10 esportistes finalistes que optaran al premi. També treballen per assignar la resta de guardons que es donaran en el transcurs de la cerimònia tradicional que tindrà lloc al Teatre Principal el divendres 5 de juny. L’esdeveniment forma part del programa de la 67a Festa de l’Esport de Sabadell, que es desenvoluparà de l’1 al 7 de juny.

 

En aquesta convocatòria s’ha presentat 36 candidatures d’esportistes i 21 d’entitats. Des del passat 13 de febrer, les persones que formen part del jurat han començat el procés d’elecció, en sessions setmanals. Fruit del treball del jurat es confeccionarà la llista amb els finalistes i la relació de premis i distincions habituals:

 • 10 finalistes a l’Entitat més destacada del 2019
 • 10 finalistes a l’Esportista més destacat o destacada del 2019
 • 10 entitats finalistes al premi el Corte Inglés a la Promoció de l’esport
 • Premis Fundació Club Natació Sabadell en reconeixement als anys de dedicació en el món de l’esport
 • Premis a la Promoció de l’Esport Escolar
 • Premis a la Projecció Esportiva
 • Premi Integració Social per mitjà de l’esport
 • Premi a la Promoció de l’Esport per a persones discapacitades psíquiques
 • Premi Banc Sabadell a les entitats que van celebrar aniversaris de creació
 • Premi ABANT.net a la tasca arbitral
 • Premi Snooker a l’organització d’un esdeveniment esportiu
 • Memorial Gorgori a la tasca de periodisme esportiu

Durant la festa i com ja és habitual es fa també una distinció especial al Club Natació Sabadell.

67a Festa de l’Esport

La propera edició de la Festa de l’Esport es celebrarà, del dilluns 1 al diumenge 7 de Juny. Aquest any 2020 la Festa es vertebra en 4 eixos que donaran contingut al programa:

- Laboratori d’idees de l’Esport de Sabadell: Bloc de xerrades, debats, taules rodones organitzades en jornades obertes al públic participant al voltant de diferents aspectes relacionats amb l’esport i que tindran lloc de l’1 al 4 de juny en diferents espais de la ciutat.

- Actes de reconeixement d’esportistes i entitats: El dilluns 1 de juny a la Casa Duran tindrà lloc el lliurament dels trofeus als finalistes a les categories dels esportistes i les entitats més destacades del 2020, les entitats finalistes de promoció de l’esport (Premi el Corte Inglés) i el premi a la vinculació al món de l’esport (premi fundació Club Natació Sabadell). El divendres 5 de juny es celebrarà la festa tradicional al Teatre Principal amb la tria dels i les esportistes guanyadores, així com les entitats més destacades de Sabadell, i el lliurament de la resta de premis. Finalment el dissabte 6 de Juny es lliuraran tots els premis relacionats amb l’esport escolar i inclusiu.

- La Fira d’entitats esportives es durà a terme el dissabte 6 de Juny a partir de les 5 de la tarda, al passeig de la Plaça Major. Les entitats podran donar a conèixer la seva activitat esportiva. Aquest any està prevista l’adequació de l’escenari per a actuacions esportives i un espai polivalent per la mostra de modalitats esportives.

- Sabadell Setmana Esportiva englobarà tot el seguit d’activitats esportives que es duran a terme a Sabadell al llarg de la setmana; al carrer, a les instal·lacions esportives i altres espais de la ciutat. Entre aquestes activitats, es farà novament la “Women Race” i el gruix d’activitats esportives que es celebraran a l’entorn del Parc Catalunya el diumenge 7 de juny, de les 10.30 a les 13.30 del matí.