PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Desembre
2016

Comencen les activitats culturals i tradicionals per celebrar el Nadal

La Casa Duran allotjarà el Pessembre de la Ciutat i el Passeig, propostes infanils diverses sota el títol Teixint el Nadalave; el Pessebre de la Ciutat i...

Aquest any, les activitats culturals i populars per celebrar l’arribada del Nadal tindran com a pols d’atracció la Casa Duran i el passeig de la Plaça Major.

La Casa Duran

A la Casa Duran hi haurà instal·lat, d’una banda, el Pessebre de la Ciutat al porxo –per la qual cosa s’entrarà a l’edifici pel carrer de Sant Joan–. De l’altra, hi tindran lloc diferents concerts i visites guiades.

El dissabte 17 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda, s’hi inaugurarà el pessebre que hi instal·la l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, entitat fundada el 1941. Parlaran Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, i Joan González, president de l’Associació de Pessebristes de Sabadell. Acte seguit, tindrà lloc un concert de la Coral La Industrial –la formació coral més antiga de la ciutat, que enguany celebra el 129è aniversari–. I, finalment, el públic assistent podrà seguir una visita guiada i gratuïta per aquesta casa agrícola del final del segle XVI.

El Pessebre de la Ciutat hi serà des del 18 de desembre fins al 6 de gener, d’11 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 h (tot i que el 24 i 31 s’acabarà a les 19 h i el 5 i 6 de gener, estarà obert fins les 20 h). Els dies 20, 22, 27 i 29 de desembre, a les 18 h, hi haurà cantades de corals i les visites guiades a la Casa Duran seran a les 19 h.

Diferents corals de la ciutat cantaran a la Casa Duran. El 20 de desembre, serà el torn de la Coral Club Natació Sabadell, la Coral Renaixença, el Club d'Avis de la Plaça Vallès i els Cantaires de Can Feu. El 22 de desembre, hi participaran la Coral Trèvol, la Coral La Carena i la Coral Cants al Vent. El 27 de desembre, serà el torn de la Coral Les Cardines, la Coral Ressò i la Coral Els Notes. I el 29 de desembre, cantaran la Coral Talia, la Coral L'Amistat i la Coral Casal Gent Gran Sabadell Roureda.

Teixint el Nadal, al Passeig

Una altra de les noves propostes d’aquest any és el Teixint el Nadal, que tindrà lloc al passeig de la Plaça Major. Del 19 al 21 de desembre, a les 17.30 i a les 19 h, hi haurà espectacles itinerants diferents a la tarda. A partir del 22 de desembre, també a la tarda, hi haurà muntat el parc de Nadal, amb tallers de fanalets, una carpa de contes, espectacles itinerants, etc. Més endavant, els dies 29 i 30, s’hi podrà sentir un carilló. I el dia 31 els infants de la ciutat podran participar en el Cap d’Any infantil.