PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Novembre
2015

Concert tradicional de Santa Cecília de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell ofereix el dijous, 19 de novembre, el tradicional concert de Santa Cecília. Al recital, que tindrà lloc a les 8 del vespre, al Casal Pere Quart (Rambla, 69), hi actuaran els alumnes del Conservatori que han rebut els Premis i Diplomes d'Honor del curs 2014-2015.

 

El centre municipal reconeix el talent individual dels seus alumnes amb el lliurament dels premis i diplomes d’honor del Grau Professional, que es concedeixen al final del segon curs i al final del grau. Els estudiants que han obtingut un excel·lent en l’assignatura d’instrument poden optar a aquest reconeixement. Així mateix, els premiats actuen en concert al voltant de Santa Cecília, patrona de la música.

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha comentat que

el Concert de Santa Cecília té un valor molt especial, ja que els protagonistes són alumnes que han destacat pel seu esforç, dedicació i motivació envers la música. Aquest reconeixement s’ha de fer extensiu també al suport que han rebut per part de les seves famílies i a la preparació i acompanyament que el professorat del Conservatori i l’Escola de Música els han aportat

En aquest concert actuaran Martina Cívico, flauta travessera; Elia Farreras, cant; Enric Guardi, saxo; Maria Piñero, flauta travessera; Sergi Riáñez, violí; Guillem Arnau, bombardí; Eduard Antolí, percussió; Alejandro Ramírez, trombó; Víctor Rodríguez, violí i Lucia Aymara Huallpa, piano. El programa serà variat i diversos professors del centre acompanyaran al piano en les actuacions. Al final de l’acte es lliuraran els diplomes i, en el cas dels què han finalitzat, el llibre d’estudis.

Aquest és el primer concert del curs. L’Escola de Música i Conservatori estan preparant els concerts de Nadal, que tindran lloc del 15 al 22 de desembre. En aquests concerts hi participen la major part de l’alumnat, ja sigui en formacions instrumentals com en formacions corals.